Arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım ve cildim o kadar kuru ki, göz kenarımda alnımda kırışıklıklar var ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. çeşitli nemlendiriciler kullandım organik maskeler yaptım zeytinyağı bal ve yumurta sarısı karışımı gibi.. ama duştan çıktığın da hala deli gibi yanıyor çok sert çok hassas hemen kızarıyor.. Ne yapmam gerekiyor Hangi kremleri kullanmam gerekiyor bir bilginiz var mı Yardımcı olabilir misiniz?
günde ne kadar su iciyorsunuz.kisin cilt daha cabuk kurur.bol bol su icin.yediginiz yiyecekleri de su icermesine dikkat edin.bir cilt doktoruna gidip kozmetik olmayan size uygun nemlendirici vermesini söyleyin.yazin kis 30 faktörlük günes kremi kullanin ve cildinize her seyi uygulamayin.bu arada günes de cildin düsmani.
ben la roche nemlendiricisini kullaniyorum.eczanelerde satiliyor.oldukca da memnunum.isterseniz adini da size özel mesaj atarim.ama simdi cikmam gerekiyor.
En doğrusu düzgün bir dermatoloğa gitmeniz.
Belki cildiniz sizin bilmediğiniz bir yapıya sahip.
Daha da kötü olmaması adına, düzgün bir şekilde bakım yapmak adına en doğrusu bu olacaktır.
Kulaktan dolma bilgiler ile cildinizi olduğundan daha kötü hale getirmeyin derim...
Bolbol su içmek lazım heleki bu aylarda daha az içiyoruz. Ben gül suyu sürüyorum akşamlar yatmadan önce. Krem falan kullanmıyorum. Birara rosella vazelin kullanıyordum. Yoğun olduğu için cildim asla kurumuyordu. Vazelin olduğu içinde onarıcıydı da pürüssüzleştiriyordu. Ama tüylenme yaptığını duyup bırakmıştım. Gerçi bende tüylenme yapmadı ama ihtimal diye bıraktım o güzeldi
He birde biyotin diye bir vitamin var eczaneye sorabilirsin. Çok fazla saç dökülmesi kırışıklık tırnakları güçsüz olan tamıdığım kullanıyor ben alıcam biara. Önce acaba dedim ama biraz araştrınca c vitamini gibi bişey ama butarz şeylere iyi geliyor. bu kullanan tanıdıklarım baya zengin kadınlar yani istese hertürlü tedavisini olur bakımını yaptırır ama bunu tercih ediyorlar. Ben biraz soruşturucam bakalım kemdini nekadar gösteriyor
Arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım ve cildim o kadar kuru ki, göz kenarımda alnımda kırışıklıklar var ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. çeşitli nemlendiriciler kullandım organik maskeler yaptım zeytinyağı bal ve yumurta sarısı karışımı gibi.. ama duştan çıktığın da hala deli gibi yanıyor çok sert çok hassas hemen kızarıyor.. Ne yapmam gerekiyor Hangi kremleri kullanmam gerekiyor bir bilginiz var mı Yardımcı olabilir misiniz?
Bol su ic sabah aksam yuzunu nemlendir. Benimde cildim cok yağlı ozellikle ergenlikte sivilce problemi yaptı baya bir yagli cilt ama ben yine cildimin dengesini bozmadim. Yagli ciltlerin bile neme ihtiyaci varken kuru ciltlerin ozellikle kış ayinda 2 kat neme ihtiyacı var. Tabi bjr doktora git derim ona göre alirsin nemlendiricileri.