Cildim için yardıma ihtiyacım var !

seymaciceek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
15
3
16
29
Merhaba kızlar ,
Ben biraz cildimden bahsedicem.
En ufak şeyden etkilenen bi cildim var. Sanırım karma bir cilt ama kuru bir mekanda dökülüp sıcak nemli ortamlarda yağlanıp sivilceler çıkmaya başlıyor. Günlük bakım yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi cildim kolay değişiyor. Bu yüzden doğru bir ürün seçmem lazım. Bi nemlemdirici kullanmak istiyorum fakat nemlendiriciler cildimi yağlandırıyor veya tıkıyor gözenekleri artık bilemiyorum ve küçük sivilceler çıkıyor. Bu yüzden size sorum şu CİLDİMİ YAĞLANDIRMADAN NEMLENDİRECEK Bİ KREM ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlaar..

Neutrogena yağsız nemlendirici uygun fiyatlı ve iyi bir çözüm. Benim cildim de söylediğiniz gibi. Şu an seba med kullanıyorum ve hayatımın hatası resmen. Karma ciltleri direkt yağlandırıyor. Neutrogenanın yağsız nemlendiricisi gayet iyiydi.
Daha kaliteli bir marka isterseniz roc'un nemlendiricileri de çok başarılı. Belki başka arkadaşlar başka ürünler de önerebilir tabii.

Teşekkür ederim. Dediğiniz ürünü araştırıcam. Ben daha önce biraz lekelerim de olduğu için bephantol kullanmıştım çok yağlandırdı. Bi türlü dikiş tutturmadım bakalım bu sefer nolucak :))
Ve ürünün bi fotoğrafı varsa atabilir misiniz ? Zahmet olmazsa..

Bir de bunun açık pembe renkli versiyonu var o da greyfurt özlüymüş, onu denemedim ben.

Eklentiler

• krem.webp
    krem.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 57
Tavsiye için teşekkür ederim. Denediğimde sonucu burdan bildiririm inşallah :KK66:

Bekliyorum, ancak bu tarz kozmetik ürünler çok fazla zararlı kimyasal da içeriyor elbette. Dediğim gibi eğer durumunuz uygunsa roc'un ürünlerini tercih edin derim. Şahsen ben hepsinden bıktım doğal maskeler ve toniklere yöneldim bakalım sonum ne olacak :)

Haklısın aslında doğal her zaman daha iyi bi çözüm. Kozmetikler anlık çözüm oluyor sonra yine başa sarıyoruz. Doğal şeyler de biliyoruz aslında da artık üşeniyo muyuz orasını bilmiyorum :D

Haklısın aslında doğal her zaman daha iyi bi çözüm. Kozmetikler anlık çözüm oluyor sonra yine başa sarıyoruz. Doğal şeyler de biliyoruz aslında da artık üşeniyo muyuz orasını bilmiyorum :KK70:
Merhaba
Bir de LR markasının aloe vera içerikli kremleri var. Aloe vera bitkisinin yapraklarındaki jel çok güzel bir nem kaynağıdır ve kremlerde bunu kullanmaları yağlandırmadan nem sağlar

Back
X