Cildim okadar okadar kötüki yasamak bile zevk vermiyor??????

Gonulasyaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2020
87
7
3
24 yasim bosanma surecindeyim bu stres hamilelik karakol şikayetler bni 1ayda mahvetti cildim okadar kotu olduki anlatamam leke ince cizgi çöktü yuzum karariyo renk koyulasiyo makyaj bile guzel durmuyo biktim psikolojim cok bozuk herkes diyo yuzun cokmus zayıflamış sin kizlar yuzum yuzunden asosyalim

24 yasim bosanma surecindeyim bu stres hamilelik karakol şikayetler bni 1ayda mahvetti cildim okadar kotu olduki anlatamam leke ince cizgi çöktü yuzum karariyo renk koyulasiyo makyaj bile guzel durmuyo biktim psikolojim cok bozuk herkes diyo yuzun cokmus zayıflamış sin kizlar yuzum yuzunden asosyalim
hamilelikten dolayı oluyor. iyi bir güneş kremi almalısınız , ve cildiyeye gidin bir an önce .

Hamilelikte oluyor sanırım bazı kadınlarda. Bana da herkes çok güzel cildin var ne kullanıyorsun derlerdi. Ama hamilelikle birlikte roza başladı. Artık kötü bir hamilelik geçirdiğim için stresten mi hormonlardan mı bilmiyorum ama 2 buçuk yıldır düzelmedi. Benim ümidim emzirmeyi bırakınca düzelmesi. Bir de ben çok ihmal ettim günlerce nemlendirici bile sürmediğim olurdu. Cildiye de sadece güneş kremi önerdi yaz kış. İnsanların o tuhaf bakışları, her gördüklerinde senin yüzüne ne oldu demeleri çok can sıkıcı oluyor biliyorum ama kendini üzme

Uzuntu, yasadiklarin ve hamilelikten... iyi bir nemlendirici alin. Sonra da terapiye gidin ve de cilt doktoruna. Duzeliyor merak etmeyin. Ben de bosanirken cok kilo vermistim. Yuzum de portakal kabugu gibi olmustu. Gecti hepsi.

Cildinden önce psikolojini sonra hayatını düzene sok daha sonra cildini düşün
Ki sanıyorum hayatın ve psikolojin düzene girecek olursa cildin düzelir
Bunu kendine sürekli tekrarla bu geçici bir süreç herşey daha iyi olacak

İyi bir nemlendirici ve güneş kremi ,
Bol su iç
Düzenli uyu
Stres yaptığın Şeyler için de doktora git.

Geçer merak etmeyin.

Günluk cilt yıkama ve nemlendirme işlemini atlamassan yavaş yavaş toplar cildin. İpek kese Var cilt için çok nazik şekilde cildine haftada bir Peeling yapabilirsin eğer sivilce yoksa . Varsa dikkatli ol yayılabilir. Silikon yüz yıkama aparatları var ondan edinebilirsin. Tonik olarakta orjinal gülsuyu ve içine bi kaç damla orjinal cayagaci yağı kullanabilirsin.
Bol su içmek ve dokunan yiyecekleri tespit edip az tüketmek te iyi bi yol.
Günlük rutin haline getirmessen cilt bakımı duzelmez.
TamaMen cildin sivilcelerden kurtuldugunda yaz mevsimi hariç dermaroller tercih edersiniz cildini toparlar.
Eskiden sivilce leke okadar olurdukı düzen olunca geçti ..kaç yıl oldu maşallah cildim çok çok düzeldi. Doğru ürünler kullanmak gerekli tabi bunun için.
Hiç birşeye üzülmeyin geçiyo cilt, yasin kaç bilmiyorum ama inan takılacak şey değil çünkü çözümü var gülümseyerek kendinize gelin önce 😊

Hayatta herseye care vardir guzelim once kendini sonra karnindakini dusun ve kendine bak ve bir an once karaciger enzimlerine baktir.Vitaminlerini de kullan.

Her şey geçer. Siz güçlü bir kadınsınız, doğum sonrası düzelir. Güneş lekeleri için milyon tane krem ve çözüm var. Nemlendirip her gün krem sonrası güneş koruyucu kullanın.

Sanki cildinden önce farklı ve daha önemli sorunların var gibi?

Back
X