cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo :14:

Pamugun ustune limon sikip yuzunuze surun hergun. Biraz acir,yakar ama butun sivilcelerinizi kurutur.
Birde cilt icin bepanten kremini kullan oda cok iyidir.
Dr larin verdikleri hic bir ise yaramiyor;)

Pamugun ustune limon sikip yuzunuze surun hergun. Biraz acir,yakar ama butun sivilcelerinizi kurutur.
Birde cilt icin bepanten kremini kullan oda cok iyidir.
Dr larin verdikleri hic bir ise yaramiyor;)

saol cnm cvbın için.benim cildim hassas kırmızılıklar var tahriş etmezmi limon?bide limonu nekadar bekletmeliyim yüzümde?

saol cnm cvbın için.benim cildim hassas kırmızılıklar var tahriş etmezmi limon?bide limonu nekadar bekletmeliyim yüzümde?

Limon her derde deva cnm. Hic birsey olmaz. Geceleri yatmadan sür,sabah yikarsin. 1haftaya hepsi kurur.
Ve gül suyuyla bebek pudrasini karistirip krem kivamina getir yuzune uygula bir 15 dk sonra yika. Bunuda haftada bir yap.

Limon her derde deva cnm. Hic birsey olmaz. Geceleri yatmadan sür,sabah yikarsin. 1haftaya hepsi kurur.
Ve gül suyuyla bebek pudrasini karistirip krem kivamina getir yuzune uygula bir 15 dk sonra yika. Bunuda haftada bir yap.

Limonun asidi daha beter etmesin cildi ,
Gül suyuyla bebek pudrası ne işe yarıyor acaba?
Bu derece sivilce karaciğerden de kaynaklanıyor olabilir , bir kan testi yaptırsanız

çok teşekkürler deniycem önerilerini.ilaçlar hiç fayda etmedi dahada çoğalttı zaten.oğlum doğduğundan beri sivilce kremi kullanıyorum o yöndende vicdan azabı çekiyorum sütüme geçiyo sonuçta.doktor en zararsızını vermiş olsada tedirginim bi sorun olurmu diye.

Limonun asidi daha beter etmesin cildi ,
Gül suyuyla bebek pudrası ne işe yarıyor acaba?
Bu derece sivilce karaciğerden de kaynaklanıyor olabilir , bir kan testi yaptırsanız

kaç kez cildiyeye gittim krem verip yolladı hiçbiride test yapalım demediler :(

kaç kez cildiyeye gittim krem verip yolladı hiçbiride test yapalım demediler :(

Tedavi görmüşsünüz hamilelik için, karaciğer etkilenmiş olabilir, hormon ilaçları sebep olabilir,
Cildiye test yapmayabilir, siz bir dahiliyeye de görünün benc
Emin olun , sorun yoksa dermatoloğa devam edersiniz.

Tedavi görmüşsünüz hamilelik için, karaciğer etkilenmiş olabilir, hormon ilaçları sebep olabilir,
Cildiye test yapmayabilir, siz bir dahiliyeye de görünün benc
Emin olun , sorun yoksa dermatoloğa devam edersiniz.

hiç düşünmedim ben bu yönden 1 seneden fazla yumurtlama hapı kullanmıştım.dahiliyeye söylersem yapar dimi test bana demesin sonra cildiyeye git diye.kusuruma bakma bu konuda bilgili değilim oyüzden soruyorum

hiç düşünmedim ben bu yönden 1 seneden fazla yumurtlama hapı kullanmıştım.dahiliyeye söylersem yapar dimi test bana demesin sonra cildiyeye git diye.kusuruma bakma bu konuda bilgili değilim oyüzden soruyorum

Benim bildiğim dahiliye karaciğer testleri yapıyor canım , hormonla ilgili olanları kadın doğum yapar.
Lisede bir arkadaşımın cildi bir anda tanınmayacak hale gelmişti , tarif ettiğin gibiydi oradn aklıma geldi benim
Karaciğerde sıkıntı varmış , bir baktır istersen, en azından bu ihtimali elersin.

Back
X