Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan duydugunuz seylerle sakin yuzunuzde bisey denemeyin, herkeste ayni etkiyi vermiyo hatta bi tanidigim internette gordugu bi maske yuzunden bi sene doktor doktor gezdi alerjisi varmis sanirim su toplamis hep yuzu kirmizi kirmizi gezmis cok kotu..26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo![]()
Burdan duydugunuz seylerle sakin yuzunuzde bisey denemeyin, herkeste ayni etkiyi vermiyo hatta bi tanidigim internette gordugu bi maske yuzunden bi sene doktor doktor gezdi alerjisi varmis sanirim su toplamis hep yuzu kirmizi kirmizi gezmis cok kotu..
benim aklima direk kimyasal peeling geldi en etkili yontemlerden biri oldugunu biliyorum ayrica cukurluklarida hafiflettigini okumustum. Tabi oncelikle cildiyenize sorun onerirse güvenilir bi yerde yaptirin... cok gecmis olsun
canım bende hamileliğimin 4 yada 5.ayından beri biodermanın temizleyicisini kullanıyorum düzenli olarak sabah ve akşam.iyimi kötümü bşy diyemiycem sivilceyi tabiki geçirmez çıkmasınıda önlemiyo gözeneklerim tıkalı hep.indirimdeydi ikisi bi yerde yarımşar kiloluk bitmesini bekliyorum almam gibi daha ondanbuarada allah bağışlasın yavrunu
Ben tam tersi sivilceli cilde uygulandigini biliyorum sonucta cilt problemlerinden kurtulmak icin ama emin değilim tabi siz öyle diyince.... ben emzirmenizi falanda etkileyecegini dusunmuyorum cunku cildinizi soyuyolar ve 1 aydan az bi surede hatta haftada cildiniz yenileniyor sanmiyorum emzirmenizi etkilesin. Benim önerim bi cilt doktorunuza bunu sorun ciddi anlamda etkili olduğunu biliyorum tabi bilindik iyi bir yerdesivilceli cilde kimyasal peeling yapılırmı peki yapılmıyo diye duymuştum ama.şuan emzirdiğim için hiç bşy yapamıyorum ne yazıkki çok üzgünüm![]()
Ben tam tersi sivilceli cilde uygulandigini biliyorum sonucta cilt problemlerinden kurtulmak icin ama emin değilim tabi siz öyle diyince.... ben emzirmenizi falanda etkileyecegini dusunmuyorum cunku cildinizi soyuyolar ve 1 aydan az bi surede hatta haftada cildiniz yenileniyor sanmiyorum emzirmenizi etkilesin. Benim önerim bi cilt doktorunuza bunu sorun ciddi anlamda etkili olduğunu biliyorum tabi bilindik iyi bir yerde
Benim cildim bebek poposu gibidir.
Bunun sirrini sana ozelden yaziyorum.