cildim yüzünden psikolojim çok bozuldu :(

26 yaşındayım.bikaç sene önce çocuk için tedaaviye başladım o sırada cildim sivilcelenmeye başladı.hamile kaldım cildim berbat oldu sivilceler,kızarıklıklar.hamile olduğum için ilaçta kullanamadım doğumu bekledim.doğurdum ve yüzüm hiç olmadığı kadar sivilceli bi halde oğlum 6 aylık oldu geçmiyo geçmiyo.doktor bi iki krem verdi ama etki etmiyo yüzümde sivilcesiz tek bi yer bile yok hemde kıpkırmızı.bide çukurlukta oluşuyo gözeneklerde cabası.dışarı bile çıkmaya utanıyorum sanki herkes yüzüme bakıyo.düşünün anne oldum koskoca kadınım ama ergenlikte çıkmayan sivilceler şuan yüzümü terketmiyo.hergün yenisi çıkıyo.kafayı yemek üzereyim.oğlumu emziriyorum henüz 6 aylık belkide 2 yaşına kadar emecek ozamana yüzüm ne olur allah bilir off off çok kötüyüm hiç bşy fayda etmiyo :14:
Burdan duydugunuz seylerle sakin yuzunuzde bisey denemeyin, herkeste ayni etkiyi vermiyo hatta bi tanidigim internette gordugu bi maske yuzunden bi sene doktor doktor gezdi alerjisi varmis sanirim su toplamis hep yuzu kirmizi kirmizi gezmis cok kotu..
benim aklima direk kimyasal peeling geldi en etkili yontemlerden biri oldugunu biliyorum ayrica cukurluklarida hafiflettigini okumustum. Tabi oncelikle cildiyenize sorun onerirse güvenilir bi yerde yaptirin... cok gecmis olsun

Burdan duydugunuz seylerle sakin yuzunuzde bisey denemeyin, herkeste ayni etkiyi vermiyo hatta bi tanidigim internette gordugu bi maske yuzunden bi sene doktor doktor gezdi alerjisi varmis sanirim su toplamis hep yuzu kirmizi kirmizi gezmis cok kotu..
benim aklima direk kimyasal peeling geldi en etkili yontemlerden biri oldugunu biliyorum ayrica cukurluklarida hafiflettigini okumustum. Tabi oncelikle cildiyenize sorun onerirse güvenilir bi yerde yaptirin... cok gecmis olsun

sivilceli cilde kimyasal peeling yapılırmı peki yapılmıyo diye duymuştum ama.şuan emzirdiğim için hiç bşy yapamıyorum ne yazıkki çok üzgünüm :(

canım bende hamileliğimin 4 yada 5.ayından beri biodermanın temizleyicisini kullanıyorum düzenli olarak sabah ve akşam.iyimi kötümü bşy diyemiycem sivilceyi tabiki geçirmez çıkmasınıda önlemiyo gözeneklerim tıkalı hep.indirimdeydi ikisi bi yerde yarımşar kiloluk bitmesini bekliyorum almam gibi daha ondan :( buarada allah bağışlasın yavrunu

amin hepimizinkini inşallah..

sen bilirsin tabii ki ama; sadece temizleyici ile olmaz ki..sivilce kurutucusu var,gece serumu var,gözenek bakımı var..ayrıca dediğim gibi siz ilaç kullanıypsunuz sivilceler için sanırım..tedavi gören ciltler için de bakımları var..
yani hangi ürünü alırsanız alın sadece temzilemesi sivileceleri geçirmez ki asla..set olarak kullanmalısıız ki işe yarasın..

sivilceli cilde kimyasal peeling yapılırmı peki yapılmıyo diye duymuştum ama.şuan emzirdiğim için hiç bşy yapamıyorum ne yazıkki çok üzgünüm :(
Ben tam tersi sivilceli cilde uygulandigini biliyorum sonucta cilt problemlerinden kurtulmak icin ama emin değilim tabi siz öyle diyince.... ben emzirmenizi falanda etkileyecegini dusunmuyorum cunku cildinizi soyuyolar ve 1 aydan az bi surede hatta haftada cildiniz yenileniyor sanmiyorum emzirmenizi etkilesin. Benim önerim bi cilt doktorunuza bunu sorun ciddi anlamda etkili olduğunu biliyorum tabi bilindik iyi bir yerde

Ben tam tersi sivilceli cilde uygulandigini biliyorum sonucta cilt problemlerinden kurtulmak icin ama emin değilim tabi siz öyle diyince.... ben emzirmenizi falanda etkileyecegini dusunmuyorum cunku cildinizi soyuyolar ve 1 aydan az bi surede hatta haftada cildiniz yenileniyor sanmiyorum emzirmenizi etkilesin. Benim önerim bi cilt doktorunuza bunu sorun ciddi anlamda etkili olduğunu biliyorum tabi bilindik iyi bir yerde

Kimyasal peeling guzel fikir doktora sorucam.cilde surulen seyler kana karisiyo ya kandanda sute geciyo ondan tedirginim

benimde önceki sivilcelerden kalma gözeneklerim çok fazla acaba bu kahve telvesi gözeneklerin sıkışması işine yarar mı acaba almanyada1türkkızı,

bi programda izledim dermatolog bi bayan aynen şunları söyledi...eğer yaşınız 24 ü geçmiş ve hala bu problemle uğraşıyorsanız bir sürü metod deneyip hala aynı hatta daha kötüyse sonuç buna bağımlı gibi birşeysiniz artık..nasıl ki tansiyon hastaları ömür boyu ilaç kullanmak zorundalar buna rağmen tansiyon geçmeyecek sadece kontrol altında tutulacak aynen sivilce de bunun gibi ilaç kullanmak zorundasınız geçmeyebilir fakat daha kötü olmasının önüne geçmiş olursunuz..kullandığınız ilaçların yan etkileride olacak maalesef mesela çabuk kırışma hassaslaşma vs. fakat yineliyorum kullanmazsanız da sonuç daha da kötüye gidebilir..bu zaten BİR DERİ HASTALIĞI bunu hastalık olarak kabul edin ve ha bugün geçecek ha yarın geçecek diye kendinizi harap etmeyin tedaviyi aksatmayın...evet belki bi doktorun bunu söylemesi bizi üzer arkadaşlar ama ben bunu doğruluyorum ben 26 yaşındayım liseden beri tedavi görüyorum hala var hatta daha kötü oluyr maalesef..bencede eğer yaş ilerleyipta hala bununla uğraşıyorsak sanırım geçmeyeceğini kabullenmek lazım..doktorlarında yaptığı tek şey A ilacını kullan gel bakıyor ki geçmemiş e birde B ilacını kullan yani deneme yanılma...

Back
X