Lekeler, Çiller Cildim :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
78
Öncelikle lütfennnn konum taşınmasın. Taşınıcaksada cevaplarımı aldıktan sonra taşınsın çünkü forumun en fazla okunan bölümü burası

Cildimi kafaya takmış durumdayım arkadaşlar. Aslında herhangi bir sivilce,siyah nokta,deforme tarzı bir problemim yok. Sadece süt gibi pürüzsüz bir cildim olsun çok istiyorum. Mermer gibi bi bir cilt sadece genetiklemi elde edilir ki? Belki burnumun üzerinde bir kaç siyah noktam vardır gerçi ama o kadar. Cilt rengimde yüzümde yani ton farklılıkları var gibi geliyor. Pürüzsüz bebek gibi bir cildim olsun diye delirmek üzereyim. Sürekli evde uygulanıcak maskeleri araştırıyorum internetten ama ya boşa kürek çekersem diye de bir türlü yapmaya elim varmıyor. Sizin cildinize uyguladığınız krem,maske,bakım türü şeyler varmı yüzünüze çok iyi gelen? Evde yapıyorsanız tarifini, herhangi bir markanın kremini kullanıyorsanız isimlerini,her ne olursa olsun ben hepsine açığım. Kullanıp,uygulayıp işe yarayan bakımlarınızı öğrenirsem deli gibi sevinirim. Çünkü kafayı bununla bozdum. Denicem hepsini tek tek artık. Bebeksi bir cilt hayal olmamalıııııı...

Kendine uygun ve iyisinden bir temizleyici, bir tonik ve gerekirse de krem ve peeling jel edin Bunları her zaman düzenli ve aylar yıllarca değiştirmeden kullan Cildin olabilecek en iyi seviyede olacaktır Öyle de olmamışsa daha ötesi yok öyle kabulleneceksin

İyisinden ne olabilir mesela hangi marka iyi? Bu zamana kadar nemlendirici krem dışında hiç bişey kullanmadım yüzüne aman yüzüm kreme şuna buna alışmasın diye. O yüzden hangi markalar iyidir cilt bakımında bilemiyorum

Tabi senin alım gücüne de bağlı Düzenli kullanımla diadermine nivea gibi markalardan da verim alabilirsin bunların ürünlerini bi şişeyi 10-15 liraya alırsın kremler 30 falan olur uygun fiyatı ama daha yüksek fiyatlı ürünler de var jelleri 60-70 hatta 100-120 civarı olanlar Ama bi jel bir buçuk iki ay gider mesela Ne kadarını karışalayabileceksen onları incele

Tamamdır kontrol edicem cok tesekkurler :)

''Aslında herhangi bir sivilce,siyah nokta,deforme tarzı bir problemim yok.'' bunların olmaması bile bence yeterli. Bide sivilce deliklerle ugrasanlar napsınlar? Azcık sükredin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…