Maske Tarifleri Cildimize sürdüğümüz e ve c vitamini ampulleri?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Kızlar piyasada çok sayıda e ve c vitamini ampulleri mevcut :44: siz hangisini kullanıyorsunuz ,en iyisi hangisidir ?

bu vitamınler yuzde tüylenme yapar mı, saç için kullanan da çok ya, bende hormon bozuklugu var bır de...

A ve C vitaminleri güneşte leke yapabilir kışın akşamları kullanıp, gündüz koruyucusuz çıkmamak lazım.

Birşeyin içine ekleyip mi sürüyorsun ? kaç saat bekletiyorsun canım ?

sana en iyi tavsiyem önce '30 günde mükemmel cilt 'adlı kitabı bulup okuman..yazarı:erica angyal...cildin yüzeyine ne uygularsan uygula beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeden bi işe yaramıyor...çünkü yapılan her işlem en pahallı ürünü dahi uygulasan cildin ölü tabakasını geçip as tabakaya ulaşamıyor...yapılan sadece ölü tabakayı rahatlatmak..şimdi anlattıklarım kafanı karıştırabilir sen dediğim kitabı al o sana yol göstericektir..toprak anadan şaşma,herşeyin doğalını almaya ve yemeye çalış..en önemlisi olmazsa olmazı olan en az 2 litre su içmeyi unutma...bol şans...

kendi yorumuma bir ilave daha yapmak istiyorum:akşamları yatmadan önce kendim için bir krem yaptım...Excipial-HYDRO +1 adet E vitamini ampul+madecassol krem, bunları bir boş krem kutusunda karıştırdım...cildimi makyaj ve kirden arındırdıktan sonra ince bir tabaka halinde sürüyorum...güzndüz sürmeyin neye yaradıklarını google'dan araştırabilirsiniz...son 15 gündür sabah kalktığımda prüzssüz bir cildim oluyor...

canım ben de '30 günde mükemmel cilt' adlı kitabı okumak istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım. sen nerden aldın acaba?
bir de expicial hydro nun içinde üre olması uzun süreli kullanımda sorun çıkarır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…