• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çıldıracaaaaaaaaammmmmmmmmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kiss mee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
52
0
86
39
Adana
bebegim 4.ayın içinde şu an agzı pamukçuk oldu neyse onunkini geçirdimde şimdide gögsümde mantar varmış bugün ögrendim 1 hafatadır inanılmaz acıyla emziriorum bugün bi sürü merhem verdi dr kahverengi kısım soyuluyordu çatlaklar kanamalar ne arasanız var yaemziremiorum biraz önce yavrum aglıo emecem die ben aglıorum emziremiorum die biberona süt sagdım biberoonu tutmuo kaşıkla veriorum içmio cici bebe veriorum yemio çok kötüyüm ya dr a sordum ozaman sütten kesmek zaorundasın aksi halde geçmez daha kötü olur gögsün apse yapmış zaten dedi ama çocumun rıskını nasıl keseyim yaaaaaaaaaaaaaaa yardıme dinnnnnnnnn kafayı yicem

ayy çok üzüldüm gerçektenn çok zor durumdasın ama şöyle düşünme bebeğin bi şekilde mamaylada doyurusun illa sütümü veremessem vicdan meselesi yapma tamam versen çok daha iiiii olur ama böyle bi acıylada hem çoçuğuna hem sana yazık ki mamada yemiyo off gerçekten zorr ilaçları kullanmana bak bebeğin uyduğu bi vakit zeytinyağı falan sür memeni nemli tutmana bak ılık sula falan yıka kremlerini sür benim mantar olmadı fakat uçları çok acıyodu böyle yaptım umarım tez vakit geçer stres yapma ilerde iyileşir bu seferde sütten kesilirsin şimdiden geçmiş olsun

canim sakin boyle dusunme sakin bende dort yasinda olacak oglumda aynen senin gibi yaptim gogsum mden en sonra irin kan gelmeye basladi sonra 41 derece atesle hastaneye kaldirildim baygin vaziyette oluyomusum iki hafta tedavi gordum tum vucutuma yayilmis intihap

sonuc yavruma ii hafta babasi bakti tek basina yara bere icinde kalmis yavrum ....bebeyimi kucagima bile alamiyodum heryerimde serum igne ...agliyodum yavrumu gorunce aslinda en buyuk kotuluk anladimki bir bebeyi anneniz bir saniye bile birakmak..canim sende ayni hadayi yapma ne olur canim.emzireceyin kadar emzirmisin ve zaten normaldade dortaylikken ek gidalara yavas yavas baslaniyo..aklini basina alll sana bisey olursa yapar yarun canim..biraz ser oldu ama inan benim basima gelenin seninkine gelmesini istemedigimden sende benim kadar aci cekme diye canim

çok saol ama mamayıda yemio illa memeyi istio biberonu tutsa sütümü ordan verecem ama onuda almıo kaşıkla da yemior nasıl başlattınız siz biberonaaa ya

ay canim gecmis olsun cok üzüldüm bilirim ben o emziremedigin icin nasil üzüldügünü......benim basimada geldi cünkü ,ama ben yeni dogum yaptigimda olmustu gögsümü birak emzirmeyi kiyafetim degse acayip agriyordu israrla emzirmek isteyincede sol gögsüm iltahaplanmis ...doktor kizmisti niye bu kadar bekledin diye ama benim kizim kücük oldugu icin biberonuda tutmustu sütümü sagiyordum mamada veriyordum ayni zamanda, bir ayin sonunda ancak iyilesti bu seferde kizima zar zor gögsümü tutturdum simdi ikisinide emiyor insallah seninki kisa zamanda iyilesir ama yine aysima81 in dedigi gibi ilk önce sagligini düzeltki bebegine bakabilesin üzülme zaten kizinda 4 aylik yani cokda erken degil saglikli günler dilegiyle................

çok saol ama mamayıda yemio illa memeyi istio biberonu tutsa sütümü ordan verecem ama onuda almıo kaşıkla da yemior nasıl başlattınız siz biberonaaa ya

canim biberona alistirmak icin bence kaucuk meme ucu kullan o gayet yumusak oldugu icin anneninkine benziyor ben nuk kullaniyorum ve özellikle uykulu iken ver mamayi ve biberonun ucuna hafif tatli bir sey sür bal disinda .....dene bir istersen insallah ise yarar:teselli:

geçmiş olsun canım
benimde oğlumun ağzı pamukçuk oldu hala geçmedi göğüslerimde kızardı çok kötü oldu emzirirken canım yanıyodu susam yağı sürdüm sürekli geçer gibi oldu

çok üzüldüm,
ama keşke karbonatlı su yapıp temiz tülbentle hem bebeğiğnin ağzını hem de göğsünü temizlemi olsaydın bunların hiçbiri olmazdı. ayrıca anne sütündeki bir madde dezenfektan özelliği gösterir. göğsünün kahverengi alanlarını şimdi onunla da temizleyebilirsin. Geçmiş olsun Allah şifa versin

canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin
karbonatlı su işe yarıyo ucuna zeytinyağ sürüp karbonatlı suyla silin ok

Back
X