Çıldıracağım 😂

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar sabah erken kalkmam lazım ama son bir saattir bir kadın bağıra çağıra şarkı söylüyor sarhoş falan da değil duysanız ne nağmeler aman aman uyuyamıyorum haliyle bi çıkıp baktım alt kat komşusu (1 senedir ilk kez görüyorum burda komşuluk sizlere ömür) ne diyim şimdi buna ben şeytan diyo uzat biledi sopasını da dürt

Ilık su götürün.çok bağırdın komşum boğazın yorulmuştur ilık su iyi gider diyin.

Ilık su götürün.çok bağırdın komşum boğazın yorulmuştur ilık su iyi gider diyin.
Göksel Bu da Geçecek başa sarıp sarıp söylüyor sevdiğim şarkıdan soğuttu anacım dertli desen değil sarhoş desen değil Tüpraş’ın Havası çarptı sanırım eşim uyuyo yoksa kesin bağırırdım sus diye

Gökselin buda geçecek şarkısını gecenin bu saatinde bağıra bağıra söyleme isteği hissetmişse gerçekten geçmesini istediği şeyler vardır Dert büyük efkar çoktur. Sizde aklınızdan ya koyunları sayın yada aynı şarkıyı içinizden söyleyin. Ama versiyon farklı olarak tabikiBu gecede geçerrr bu gecede geçerrr

Sen de bağıra bağıra söyle düet yapın

En güzeli oklava veya sopa ile tavana tavana dürtmek bir liseli ergenus iken bende çok söylerdim komşu tıkılayınca ödüm şeyime kaçar uyurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…