- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
kırmızyla belitmeye gerek yok sayın editörüm...konunun ne olduğu belliArkadaşlar merhaba. Şu anda elim ayağım titriyor çıldıracağım lütfen yardım edin. 13 Aralık tarihinde sevgilimle cinsel ilişkiye girdik. Ama içime girmedi yada vajinama falan boşalmadı. Sadece sırtıma boşaldı ve hemen de sildi. Ama dün kiloduma kahverengimsi bir leke geldi çok korktum internetten araştırdım aklıma bile gelmeyen hamilelik mevzulu sayfalara girdim. Sevgilim çok emin imkansız diyor vajinama değmediğini söylüyor. Ben de eminim. 24 aralık'ta yani bugün adet olmam gerekiyordu. Sadece göğüslerimde şişlik ve acı var. Başka bi ağrı vs yok. Ama bu sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye pembemsi bir leke geldi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kiloduma hiçbi leke gelmiyor sabahtan beri kontrol ediyorum. Böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar? Daha tam anlamıyla ilişkiye bile girmedim hala kızım. Meniden, sürtünerek hamile kalmak mümkün mü? Bunun stresiyle adet olacağım varsa bile olmayacağım. Kafayı yiyeceğim bana bir akıl verin...
bu konu cinsellikle ilgili değilmi.