Çıldırcam artık

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
mrb kızlar
bilen arkadaşlar vardır benim aşırı kıskanç biri olduğumu,ama sevgilim beni de geçiyo bazen.
dün yaşadığımız bi olayı anlatayım
ben evdeydim bi arkadaşımın bana ulaşması gerekiyodu sms i yokmuş buda bi arkadaşının telefonundan msj attı bana attığı kişi bi erkekmiş..
dün akşam sevgilimle görüştük işte aldım onun telini yeni çekildiğimiz resimlere bakıyodum,biz izin istemeyiz mesela telefonlarımızı karıştırırken benim teli onundur onun teli benim.
işte oda benim telime baktı,numarayı gördü kayıtlı olmadığı için bu kim dedi arkadaşım başka birinin numarasından msj attı dedim.
aradı numarayı bi erekek çıktı,bana patladı sen arkadaşlarına söylemiyo musun bana bi erkeğin telefonundan mesaj atmayın demiyomusun dedi belki karşıdaki seni rahatsız edicek dedi
bende arkadaşım sorun olacağını biliyo aslında ama bunu bilerek attıysa suç bende mi dedim,tartıştık..
eve geldim mesajlarla tartıştık tutturdu numaranı değiştirceksin diye kavga gürültü şimdide konuşmuyoruz..
şimdi kendimi koyuyorum yerine evet rahatsızlık duyardım ama onu suçlayıp kavga çıkarmazdım ben kesinlikle.
beni böyle deli ediyo işteee yazıp rahatlamak istedim

Back
X