Cildiricam bu esyalar yürüyor mu?

Benim üst komşunun eşyalarıda yürüyor sanırım. Gece 3 de sürünmelerinin başka açıklaması olamaz. Mesela şuan bilr balkon demirlerine vuruyor buda gün içinde bi 10 sefer oluyor. Yani birşey çırpmak farklı onu vurarak çırpmak farklı.

Allah hrp anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ama malesef her bina da mutlaka var bir tane bunlardan.

cocuk varsa sandalye surukluyor olabilir veya bisikletle scooterla geziyor olabilir.

(benimkiler yapiyorlar :olamaz:)

Benim çocuklar sürekli yiyecek bişeyler ellerinde tüm evi tavaf ederek yiyorlar , yesinler de isterse dünya turuna cıksınlar diyorum. Aksama kadar elimde küçük elektrik süpürgesiyle temizlik yapıyorum. Haliyle eşyaları yerinden kaldır süpür geri koy. Bazen geceleri cam bardak vs kırıyorlar al süpürgeyi gece vaktı süpür. Acaba senın üst komşu ben miyim canım :)

Sabah esya cekme sesi alarm sesim aksam ise ninnim oldu resmen.
Ay bu kısmı görünce ben sandıııııım. Ev dubleks bizim yatak odası, çocuk odası falan yukarıda ama son dönemlerde çok soğuk olduğu için çocukları alt katta yatırıyorum. Ev yerden ısıtma normalde ısınıyor fakat termostat yanlış yere takılmış. Alt kat belli sıcaklıktayken kombi kapanıyor üst kat ısınmıyor yeri değişecek mecbur.

Alt katta kimse yoktu geçen bir baktım perde falan takılmış ama kimse yaşamıyor galiba ışıklar hiç yanmıyor. Arabalarını gördüm bir kere o da olmuyor hiç kapıda. Evi mobilyayla donatmışlar galiba ama yaşamayacaklarmış sanırım.

Biz de mobilya çekme sesi olmuyor ama kızımın ayağı protez aşırı ses yapıyor. Panduf giydiriyordum sürekli kayıp düşüyor. Kaydırmaz aldım bilek hareketi olmadığı için bu defa parkede, kalebodurda takılıp düşüyor. En son geçen ay düştü masanın bacağına vurdu masanın bacağı kırıldı. Allahtan masa duvara monte. Sabahları kızım okula gittiği için de dört tane alarm kuruyorum. Bazen bebek uyumuyor, uyuduktan sonra nasıl uyuyorsam birkaç alarm sesini duymuyorum. Ninni sesi de deyince bazı akşamlar bebeğe ninni açıyorum. Bir an dedim yoksa bunlar yeni gelen komşular da haberim mi yok. Fakat alt katta biri yaşasa soğuk moğuk çıkar yukarıda çocukları uyuturum. Bir mobilya falan çekmiyorım. Bursa'da yaşamıyorsunuz değil mi? o_O:KK14::olamaz:

Benim çocuklar sürekli yiyecek bişeyler ellerinde tüm evi tavaf ederek yiyorlar , yesinler de isterse dünya turuna cıksınlar diyorum. Aksama kadar elimde küçük elektrik süpürgesiyle temizlik yapıyorum. Haliyle eşyaları yerinden kaldır süpür geri koy. Bazen geceleri cam bardak vs kırıyorlar al süpürgeyi gece vaktı süpür. Acaba senın üst komşu ben miyim canım :)
Ahahha ben de okurken kendim sandım :D

Benım komsu her an kapıya dayanabilir 4 gözle bekliyorum

Benim alt kat boş galiba, emin değilim. Perdeler falan takılmış ama gelen giden yok. Siteyi eşim yaptı zaten demişti ki onlar yatırımlık aldı torunlarına gelip yaşamayacaklar ama evi donatmışlar. Ses yalıtımı çok iyi olsa da betonarme binalar gider ses yani. İnşaallah inşaallah inşaallah gelmezler.

Benim alt kat boş galiba, emin değilim. Perdeler falan takılmış ama gelen giden yok. Siteyi eşim yaptı zaten demişti ki onlar yatırımlık aldı torunlarına gelip yaşamayacaklar ama evi donatmışlar. Ses yalıtımı çok iyi olsa da betonarme binalar gider ses yani. İnşaallah inşaallah inşaallah gelmezler.
Benim altta oturanlar var ama gelmediler kac senedir , hiç yüzlerini de görmedim açıkçası tanımıyorum , insallah tanışmak zorunda kalmam :) Yalıtım iyi de olsa bunların sesinin gitmemesi mümkün değil hayatım:)

Benim altta oturanlar var ama gelmediler kac senedir , hiç yüzlerini de görmedim açıkçası tanımıyorum , insallah tanışmak zorunda kalmam :) Yalıtım iyi de olsa bunların sesinin gitmemesi mümkün değil hayatım:)

Hahahahaa :KK70: Birkaç akşamdır tesirginim alt katı cama çıkıp kesiyorum vallahi :D Kızım ayağını yere vurdukça da uyarıyorum. Yavaş yavaş başladım sessiz ol demeye. Eski evde yaramazdı falan ama ses yapmazdı genelde ama bir senedir yayla gibi mübarek bir oyana bir bu yana koltuk tepelerinde zıp zıp, amuda kalkmaya çalışıyor falan. Şimdi de oyun odasında masası var inadına parkeye uzanmış orada resim yapıyor. Bir ayağı protez küt küt yere vuruyor. Annem hep sana çekmiş huyu sen de öyleydin diyor.

Benim üst komşu da böyle yaşlı kuşağı duymuyor birde her sabah 7 de kurulu alarm gibi balkon kapısını açıyor sesi aşağıda sonda başlıyor mutfaktaki sandalye dolap bişeyleri çekmeye gıcırt gıcırt sonra akşama kadar bir mutfak bir oturma odası bu şekilde devam ediyor asıl bomba geceleri tv sesi kulak duymadığı için son ses televizyon geçen gece saat 12.30 bu teyze tak tak bişey mi kırdı bişey mi yaptı ne yaptı bilmiyorum birgün evi başımıza yıkacak korkuyorum
Bir de toplumsal bir mesaj vereyim yaşlanınca çok eşyalı bir evde oturmayın arkadaşlar az eşya az ses az rahatsız komşular demek

Insanlar ne kadar piskin. Yemin ederim bebeğimi yurutece en en en fazla 5 dakika koyuyorum. Aman alt komsu rahatsiz olur diye.
Aksam 6dan sonra elektrikli supurge açmıyorum. 9dan sonra çamaşır makinesi calistirmiyorum

Su hayattaki sinavlarimdan biri de ust komsu oldu hep.
Ev sahibi ozenerek, mulakatla fln aliyor galiba diye dusunmeye basladim.
Arkadaslar Allah rizasi icin soyleyin bir insan sabah kalktigi andan itibaren aksam yatana kadar neden esyalari cekip durur.
Ya gercekten mantikli bi sebep sunana minnettar olucam.
Neden ya neden. Bir cek hadi iki olsun. Sabah esya cekme sesi alarm sesim aksam ise ninnim oldu resmen.
Yuruyo mu bunlarin esyalari.
Surekli ya surekli
Neden neden hayatimin anlami bu soruda gizli gibi hissediyorum resmen
Aşırı titizse evdeki herşeyi yürür, karşı apartmanımda var böyle bir hanım, bazen hiç uyumuyor mu diye düşünüyorum, sabah 6'da kalkıyor, daha kalkar kalkmaz bütün halılar balkona çıkarılıyor, eşyalar kaldırılıyor, her yer süpürülüyor, kapı, pencere, yerler siliniyor, mutfak dolapları keza aynı şekilde tek tek silinip mutfak araç gereçleri yerine yerleştiriliyor, gece yatana kadar bu işlemler defalarca tekrarlanıyor, ertesi sabah yine aynı şekilde, kadının 5 tane de çocuğu var, sen hangi ara uyuyorsun, hangi ara kalkıyorsun, hangi ara o çocukları okula yollayıp yemekti bulaşıktı işlerini görüyorsun, niye her gün defalarca silip süpürülür, camlar her gün silinir mi? Siliyor, valla ben üzülüyorum haline ama apartmanda yaşayan komşuları çıkan süpürge ve eşya çekme sesine ne diyordur bilemem.

Hahahahaa :KK70: Birkaç akşamdır tesirginim alt katı cama çıkıp kesiyorum vallahi :KK70: Kızım ayağını yere vurdukça da uyarıyorum. Yavaş yavaş başladım sessiz ol demeye. Eski evde yaramazdı falan ama ses yapmazdı genelde ama bir senedir yayla gibi mübarek bir oyana bir bu yana koltuk tepelerinde zıp zıp, amuda kalkmaya çalışıyor falan. Şimdi de oyun odasında masası var inadına parkeye uzanmış orada resim yapıyor. Bir ayağı protez küt küt yere vuruyor. Annem hep sana çekmiş huyu sen de öyleydin diyor.
Bazen ben de balkona çıkıp aşağı sarkıyorum bakıyorum evdeler mi diye, bunlar çok gürültü yapınca özellikle alt katı dikizliyorum :)

Back
X