• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırıcam lütfen yardım edinnnnnnnn....cevap yazın çok acil

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
lütfen yardım edin bu konuyu bilenler.hormon değil sadece tsh free t3 ve free t4 bunlar adetliykenmi yoksa normal bi gündemi yapılıyo.eğer adetliyken ise doktorum bunu bana niye söylemedi çünkü 2 ay önce yaptırdığım tahlilde 6.80(adetliyken)çıkan sonuç bu doktora gösterdiğimde benden yenisini istedi ama adetli değilim nası yapıcam dedim bana farketmez normal günde yap dedi..bende yaptırdım bu seferde 2.98 çıktı ama hiç ilaç falan kullanmadım..bu aradaki bi ay zaman zarfında..şimdi 2 gün sonra transferim var ..tabi bu arada ilk yaptırdığım tahlil şubatta 2.side martt yaptırdım yardım edin ben napim şimdi ya tutmazsa ben bu doktoru naparım...lütfenn yardım edin yoksa iptal ettiricemm...kafam çok karıştı..:roflol:az önce burda okuduğum bi konu kafamı karman çorman ettiii

lütfen yardım edin bu konuyu bilenler.hormon değil sadece tsh free t3 ve free t4 bunlar adetliykenmi yoksa normal bi gündemi yapılıyo.eğer adetliyken ise doktorum bunu bana niye söylemedi çünkü 2 ay önce yaptırdığım tahlilde 6.80(adetliyken)çıkan sonuç bu doktora gösterdiğimde benden yenisini istedi ama adetli değilim nası yapıcam dedim bana farketmez normal günde yap dedi..bende yaptırdım bu seferde 2.98 çıktı ama hiç ilaç falan kullanmadım..bu aradaki bi ay zaman zarfında..şimdi 2 gün sonra transferim var ..tabi bu arada ilk yaptırdığım tahlil şubatta 2.side martt yaptırdım yardım edin ben napim şimdi ya tutmazsa ben bu doktoru naparım...lütfenn yardım edin yoksa iptal ettiricemm...kafam çok karıştı..:roflol:az önce burda okuduğum bi konu kafamı karman çorman ettiii

canım bunlar troıd testlerı ıstedıgın zaman yaptırabılırsın ac tok farketmez adetlı olman gerekmez

peki 1 ayda kendi kendine bu kadar düşermiii..sıkıntıdan yüzüm gözüm kıpkırmızı olduu....

Son düzenleme:
peki 1 ayda kendi kendine bu kadar düşermiii..sıkıntıdan yüzüm gözüm kıpkırmızı olduu....

canım zamanı farketmez bunların.. bu dediğin deger tsh ise normal sınırlar içinde olması yeterli yoksa degerlerde oynama olabiliyor.. doktorum bana demişti tekrar tedaviye başlıcaz yaptırıyımmı dedim yaptır bu degerler değişken olabiliyor dedi ama normal sınırlardaysa yüksek veya düşük degilse önemli degil...

canım bu testleri istediğin zaman aç veya tok karna yaptırabilirsin. hormonlar gün içinde bile değişen şeyler. bence çok kafana takma. bence normaldir değerlerin. ayrıca hastanelerin makinalrından bile sonuçlar değişebiliyor. sevgilerimle

arkadaşım sakin ol.
benim 2 hafta içinde 5,5 dan 2,5 a düşmüştü.hem de hiç bişiy yapmadan.....
ayrıca adetli falan farketmez.sıkma canını.stres yapıp hormonlarını zıplatma....

kızlar çok sağolun moral oldu.....inşallah sorun olmaz hepinize çok teşekkür ederim,,,

Son düzenleme:
canim benim bi bilgim yok ama arkadaslar sana yardimci olmus.lütfen olumsuz hiç bisey getirme aklina.pozitif olursan pozitif sonuç alirsin canim.bebisini düsün.sevinçle heyecanla basla canim tedavine...

Back
X