Çıldırıyorum

Cakiltasinsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
2.978
2.991
63
32
Mrb arkadaslar saglıklı günler herkese.
Nerden baslıyacagımıda bilmiyorum kv kp karantınada bıseyler istediler oraya gittim. Marketten cıktım bı kadın var mahallede annesını (70 küsürdür yası) resmen kadını döve döve içeri götürdü cok kötü oldum ya benım dısarda gördügüm cıldırmama yetti dinledim içerden baya patır kütür ses geldi.
Bi sinirle kv aptmana geldim esımın amcası manavdan geliyor ve ailecek pozıtıfler kızıda carsıdan oda pozıtıf. Bu insanlar nasıl bu kadar cahil sorumsuz vicdansız ya ne yapıyım bı akıl verın. Polıse sıkayet edıyım dedım bunlarla aslında cok guzel ugrasırım ama bu ara sınavıma odaklanmaya calısıyorum kavga gürültü cekmek istemiyorum ama vicdanımda hic rahat degil. Kafayı yiyecem bız bu ınsanlarla aynı mahalledeyiz ve girdigi manav market bakkal ecxane herseyı ortak kullanıyoruz.

Polisi arayın hem şiddet için hemde korana icin
İşte arıyım dedımde ugrasmak ıstemıyorum bu mallarla ısmım gızlı kalabılırmı acaba. Korkum yok ama aıle aptmanı bıde bunlar zaten benı dogrucuyum laf cekmıyorum dıye pek sevmezler laf soz sınır olup derslere odaklanamamktan korkuyorum

Sıddet için o annesını döven kadının oglu kaynımın esının enıstesı onları hemen aradım soyledımde gıdıp bakacaklar kadına

Sıddet için o annesını döven kadının oglu kaynımın esının enıstesı onları hemen aradım soyledımde gıdıp bakacaklar kadına
Ayy yazık ya haberlerde sürekli görüyorum çıldırmamak elde değil ama insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Gidip baksalarda bir şey olmaz evin içinde yine olacak lütfen adınızı saklı tutarlar şikayet edin lütfen

Nerden baslıyacagımıda bilmiyorum kv kp karantınada bıseyler istediler oraya gittim. Marketten cıktım bı kadın var mahallede annesını (70 küsürdür yası) resmen kadını döve döve içeri götürdü cok kötü oldum ya benım dısarda gördügüm cıldırmama yetti dinledim içerden baya patır kütür ses geldi.
Bi sinirle kv aptmana geldim esımın amcası manavdan geliyor ve ailecek pozıtıfler kızıda carsıdan oda pozıtıf. Bu insanlar nasıl bu kadar cahil sorumsuz vicdansız ya ne yapıyım bı akıl verın. Polıse sıkayet edıyım dedım bunlarla aslında cok guzel ugrasırım ama bu ara sınavıma odaklanmaya calısıyorum kavga gürültü cekmek istemiyorum ama vicdanımda hic rahat degil. Kafayı yiyecem bız bu ınsanlarla aynı mahalledeyiz ve girdigi manav market bakkal ecxane herseyı ortak kullanıyoruz.
Zaten bu tür insanlar yuzunden hastalik bitmedi gitti.Ancak evlerine ateş düşünce anlarlar :olamaz:

Korona virüs taşıyıp evinde oturmamak nasıl bir haysiyetsizliktir. Nasıl bir kendini bilmezlik nasıl bir şuursuzluk insanlar acı çekeren vefaat ediyor belki kendi bile ölücek bu nasıl vurdum duymazlık. Devletin açığı falan bu yani nerde bekçiler geziyorlar boş yerlerde silah taşımaya bile izinleri var bunların peşine düşsünler.

Allah böyle insanlardan hepimizi korusun.

İşte arıyım dedımde ugrasmak ıstemıyorum bu mallarla ısmım gızlı kalabılırmı acaba. Korkum yok ama aıle aptmanı bıde bunlar zaten benı dogrucuyum laf cekmıyorum dıye pek sevmezler laf soz sınır olup derslere odaklanamamktan korkuyorum
O kadın dayak yiyerek ölürse rahat uyucakmisin. Yolda yalnız yürüyen çocuk görsem hemen etrafıma bakar sorarım ailesi yanında mi diye. . isminiz gizli kalır. Rica ederseniz .

Evet kaliyor korona sikayette ancak siddet icin sahitlik gerekebilir

Ayy yazık ya haberlerde sürekli görüyorum çıldırmamak elde değil ama insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Gidip baksalarda bir şey olmaz evin içinde yine olacak lütfen adınızı saklı tutarlar şikayet edin lütfen
Gordugumden berı beddua edıyorum ınsallah ogluda ona aynısını yapar beddua etmektende korkarım ama cok kotu bısey yaa allah vıcdan versın ogluda kendı gıbı zaten kucuck cocuguda kavgacı yağmıs dove dove bıldırdım abısıne bırdaha gorur duyarsam sımayet edecegımı soyledım zaten onlarda cok duzgun ınsanlar alıp kendı evıne goturur emınım

Kesinlikle asla hakkımı helal etmem böylesine.
Bu bilinçsiz tayfa çileden çıkarıyor.
Bu tip insanların helallıkle haramla isleri yok, allahtan korkan pozitifken odadan dısarı cıkmaz bırakın evı. Oyuzden bunların allah sadece bın turlu belasını versin

Zaten bu tür insanlar yuzunden hastalik bitmedi gitti.Ancak evlerine ateş düşünce anlarlar :olamaz:
Hepsı cok ıyı bıde karısı kanser gecırdı ıkı yıl once ona ragmen sorumsuzlar oda ıyı olduklarından heralde. Gelını benım arkadasım onu arafım soyledım evet oyleler banada bıze gelmıyorsun dıye sıtem edıyorlar dedı. Arayıp sıkayet edecem dedım et bencede dedı maske bılw takmıyorlar dedı

Ya yazık değil mi o kadina ben olsam anında polisi arardım sınav falan umrumda olmazdı yaşlı başlı kadın içim kötü oldu şu an bile.Ona bisey olsa keşke demeyecek misiniz?

Hepsı cok ıyı bıde karısı kanser gecırdı ıkı yıl once ona ragmen sorumsuzlar oda ıyı olduklarından heralde. Gelını benım arkadasım onu arafım soyledım evet oyleler banada bıze gelmıyorsun dıye sıtem edıyorlar dedı. Arayıp sıkayet edecem dedım et bencede dedı maske bılw takmıyorlar dedı
Et bence de diyecegıne o neden etmiyor? Bı de boyle kuru kuru Canak tutan ama asla kokup bulasmayan korkak tipler var evlerden ırak. Dunya kotuler yuzunden degıl onları seyredenler yuzunden berbat bir yer dıye bir soz var, geline cok uydu. Sen de lutfen sikayet et.

O kadın dayak yiyerek ölürse rahat uyucakmisin. Yolda yalnız yürüyen çocuk görsem hemen etrafıma bakar sorarım ailesi yanında mi diye. . isminiz gizli kalır. Rica ederseniz .
Tabıkıde okadar vıcdansız degılım eve nasıl geldıgımı bılmıyorum onun ıcın oglunu aradım haber ulastırdım yanı oglu gerekenı yapacaktır yanına alacaktır cunku oglu cok duzgun bı ınsan

Bence şikayet etmelisin bu böyle olmaz.Şikâyet etmen başta ailenin ve birçok insanın hastalığa yakalanmasini engeller kalpleri kırılsın ,ciddi bir hastalık soz konusu. Sende uzak dur onlardan

Back
X