Canim psikolojik destek alabilirsin.bu kadar agresif olmak sana v3 cevrene zarar verir.sigara baslamak cozum getirmeyecegine gore hic aklina getirme.bemce mantikli olarak psikolijik destek alman en guzeli ....bende burham geciririm o donem ama seninki kadar degil sadece agresif olurum ufacik seye takarim ama kontrolu elimde tutarim.anlasilan senide kizdorinca oluyorsa sakin kalmak icin destek alabilirsin...Slm bayanlar benim sorunum birgün dünyayı başıma yıkacak diye korkuyorum adet günüme 1 hafta kala resmen deliriyorum yani adam öldürsem gözümde yok ykınımdakileri çok kırıyorum öyle ki yüzümü gözümü tırmalamak elimi kor ateşlere sokmak istiyorum.bu duygular biri beni o dönemde kızdırırsa oluyor böyle yaşanmaz var mı beni anlayan gerçekten bugün çok buhranlıyım sigarayı da yeni bıraktım başlamak istemiyorum
Öf bende de var
Ben normalde de deliyim gerçi de
Böyle olunca heptn kaçıyo ayarım
Aynen
Pek stresliyim pek fark etmiyor adet olunca
Slm bayanlar benim sorunum birgün dünyayı başıma yıkacak diye korkuyorum adet günüme 1 hafta kala resmen deliriyorum yani adam öldürsem gözümde yok ykınımdakileri çok kırıyorum öyle ki yüzümü gözümü tırmalamak elimi kor ateşlere sokmak istiyorum.bu duygular biri beni o dönemde kızdırırsa oluyor böyle yaşanmaz var mı beni anlayan gerçekten bugün çok buhranlıyım sigarayı da yeni bıraktım başlamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?