Çıldırıyorum

Gerede

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
206
18
18
35
Ankara
Slm bayanlar benim sorunum birgün dünyayı başıma yıkacak diye korkuyorum adet günüme 1 hafta kala resmen deliriyorum yani adam öldürsem gözümde yok ykınımdakileri çok kırıyorum öyle ki yüzümü gözümü tırmalamak elimi kor ateşlere sokmak istiyorum.bu duygular biri beni o dönemde kızdırırsa oluyor böyle yaşanmaz var mı beni anlayan gerçekten bugün çok buhranlıyım sigarayı da yeni bıraktım başlamak istemiyorum

o dedıklerını yapmadan bıraz daha sabret..

yazın sıcak kumlardan serın sulara atlarsın..

Bende bu aralar tam da o sebepten olur olmaz herşeye alınıyorum.. Sinirliyimm.. Resmen bulaşıcak yer arıyorum.. Herşeye ağlıyorum.. Sulugöz oldum çıktım..

Canim psikolojik destek alabilirsin.bu kadar agresif olmak sana v3 cevrene zarar verir.sigara baslamak cozum getirmeyecegine gore hic aklina getirme.bemce mantikli olarak psikolijik destek alman en guzeli ....bende burham geciririm o donem ama seninki kadar degil sadece agresif olurum ufacik seye takarim ama kontrolu elimde tutarim.anlasilan senide kizdorinca oluyorsa sakin kalmak icin destek alabilirsin...

Adet öncesi sendromu , çoğumuzda var,
Bende mutsuzluklar kraliçesi oluyorum
Relax çaylardan iç biraz iyi geliyor, yada melisa çayı

Canim hemen doktora gidiyosun adet oncesi sendromunu azaltmak icin ilac istiyorum diyosun,keyfine bakiyosun ;-) Var boyle ilaclar...Dua edeceksin bana. Ben varya ayda bir hafta rahat ediyodum sadece...Adet olmadan 2 hafta once baslardi skntilar, 1 hafta da adet.. adece 1 hafta rahat ederdim..Su an sadece son 2-3 gun kotu oluom azcik..Sonra rahatim.Ama ilacina adini soylemicem.Herkesin bunyesi farkli.Doktor bana kan testi yapti,bilmem ne hormonlarim azmis..Ona gore ilac verdi..Ohhh dedim ya.Yillarca bosuna cekmisim ;-)Doktora git dostum...

Öf bende de var
Ben normalde de deliyim gerçi de
Böyle olunca heptn kaçıyo ayarım

ben de çok sinirli oluyorum biri napıyosun dese ona bile kızabilecek duruma gelebiliyorum

Okuyunca ne kadar güldüm ya ne bu hiddet bu celal
Elimi kor ateşlere sokmak istiyorum

Kızlar çık sağolun bunları uygulıycam valla bunu azaltacak ilaç olduğunu bilmiyordum eksik olmayın

kısacası kadın olmak çok ama çok zor

Bence doktora görün.
Adet öncesi ya da hamilelik gibi hormon değişikliği, duygu yoğunluğu yaşanan dönemlerde, kendini kaybedecek kadar sinirlenip sorun yaşayan insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Bu dönemde su yüzüne çıkan sorunlar. Öfke kontrol bozukluğu gibi.
Yoksa hepimiz adet oluyoruz, hepimizin hormonları oynuyor. Ama o kadar da değil yani. Kendinize hakim olamıyorsanız uzman desteği alın.

Benim adet dönemimde çok ağır geçtiği için öncesinde gergin oluyorum.Eczaneden bitkisel şuruplardan al sakinleştiriyor..Ben gerginken içiyorum bir ölçek.Huzura eriyorum.

Son düzenleme:

Bütün kadınlar pms yaşıyor canım, çikolata ye.

ben de bazen alıngan,gergin oluyorum,en ufak laftan bile mana çıkarabiliyorum,genelde adet dönemime yakın oluyor.Hatta bazen karşımdakini bir bardak suda boğmak istiyorum..Ohh rahatladım ya..

bir hafta oncedwn seker jrizi tutuyor cikolata bunuda cevaplarmisiniz:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…