kızlar çok kötü durumdayım. geceleri uykusuzlukla gündüzleri huzursuzlukla geçiyor. çıldırmak üzereyim gündüzleri halletsem bile geceleri dayanamıyorum. 2 3 güne bir sızıp kalıyorum o kadar. herşeyi denedim tv karşısında uyumayı, kitap okumayı yataktan kalkmayıp telkin etmeyi ama olmuyor sabaha doğru artık sinir diye bişi kalmıyor ben de. bi de bi gün değil iki gün değil daha ne kadar sürecek böyle çıldırıyorum. daha öncesinde anksiyete tedavisi görüğyordum doktor bu yuzden belirtilerin bu kadar yoğun yaşadnıgını döyledi. kadın doğumcum da psikiyatr da ne kadar ilaçsız o kadar iyi diyor. sanki ben bebeğime zarar vermek ister miyim ama dayanamıyorum. bi yeter kullanayım diyorum bi sabret en azından 4. aya kadar diyorum. ama dayanamıyorum. ne yapabilirim. psikiyatr vereceğimiz ilaçlar sonuçta zehir değil ama yuzde yuz güvenilir de değil diyo kafam allak bullak. aranızda boyle durumlardan geçip de ilaç kullanan bebeğini eline alan şağlıkla birileri varsa lütfen yardım edin bişiler söyleyin ne yapacağım. evde herkes tetikte. eşim ababm annem kimse ilaç almamı istemiyor sanki beni düşünmüyorlarmış gibi geliyor. biliyorum çocuğa bişi olursa ömür boyu onun azabını çekemem hiç bi ilaç o zaman beni tedavi edemez. kafayı yemek üzereyim