Çıldırmak Üzereyim...Bebeğim yiyip içmiyor...

Prenses_annesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
3
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Çıldırmak üzereyim inanın,5 aylık kızım 2 aylıkken gündüzleri emmeyi bıraktı,sadece geceleri emiyordu.Artık onuda bıraktı.Ayrıca sütümü sağıp biberonla veriyordum,birde destek olarak bebe sütü veriyordum,4 aya kadar böyle devam ettik,4.ay aşıları için sağlık ocağına gittik,birde o günden sonra demir ilacı kullanmaya başladık,2 saatte bir 100 ml süt içen kızım o gündür bugündür biberon almayıda bıraktı.şu anda kaşıkla zar zor besleyebiliyorum,ek besinlere geçtik mecburen,tamam ek besinleri veriyorum (1 öğün çorba,kaşık maması,birde kahvaltı toplamda 300 ml süt katkılı) ama kızıma yeterli miktarda süt veremediğimi düşünüyorum.Annem yanımda kızıma bakıyor,oda diyorki acıksa ağlar ister verme diyor,bir seferinde 7 saat aç kaldı istediği yok,ben zorla kaşıkla vereyim sütü diyorum maalesef ondanda tepki görüyorum :(((,iyice yoruldum 1 aydır yaşadıklarımdan,düşündüklerimden,kafayı yiycem.Sizden isteğim bana nasıl bir yol tavsiye edersiniz.nasıl bir beslenme programı izleyim.kızıma yeterli sütü nasıl verebilirim.lütfen yardım çıldırcaammm...!!!!

hiç çıldırma anacım benimde oğlum aynen öyle aha bir yaşına bastı ne yer ne içer zorla deperim ağzına kusa kusa yediririm .en son bıraktım sofrayı kurdugumda agzına aldıgı iki ekmek kırıntısıyla günü geçiriyor geceleri emiyor günde bir kase yogurt yada corba yerse ben o günü rahat geçiriyorum .annen doğru diyor acıksa ağlar boşver takma ya biz kendimiz paralıyoruz annelik içgüdülerimizle ben relax olmaya karar verdim sende takma kafana somalide çocuklar nasıl büyüyor bırak bunlarda büyür

aynisini yasadim simdi bebegim 8 aylik biberonu veremedim yaklasik 3 ay önce ebemin yanina gittim ve o biberon mamalarini anne sütünü almiyorsa keci sütü ver bakalim icecekmi dedi hemen marketten aldim ve onu severek icti sok oldum simdi kahvaltilarinida onunla hazirliyorum yapacak birsey yok :( tavsiye ederim druma sordum icebilir dedi :)

bence kaşıkla zorlayıp hiçbişe verme sonra diğer yediği şeyleride red edebilir. benm bebeğimde de vardı. genelde 4.ayda başlıyo 7.ayda bırakıyorlar. gündüzleri hiç emmek istemeyen bebeğim 3.saatte meme deyip ağlıyo. üzülüpte sütün kesilir , azıcık daha sabret. Birde idrar yolu enf. var mı acaba? İstersen bi tahlil yaptır.

Back
X