- 7 Eylül 2016
- 19
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi akasyaakasya
-
Demek ki bebiş gece uyumuycak gündüz uyuyacak. anne gebelikte bebeğin gelişine hazırlıyor vücudu:))Merhaba 27 haftalik hamileyim bu haftaya kadar ufak tefek sikintilarla sorunsuz geldim hamd olsun. Ama son 3 gundur geceler sifir uyku.gunduz iyiyken yastiga basimi koyar koymaz. Icime bir sıkınti basiyor. Nefesim daraliyor.normalde cok uykucuyumdur bu haftaya kadar da hic sıkıntım yoktu.aksam olsun istemiyorum.uyuyamama gunduzlerimide mahfetti.dogum korkusu degil elbette her anne gibi tedirginim ama bebisimin dogumu icin gun sayiyordum.simdi ise gunduzlerim gecelerim aglamali sinirden agliyorum geriliyorum.cok uzun oldu ama icim cok doldu.benim gibi olan var mi? Tecrubeli annelerdende yorum bekliyorum.tesekkur ederim.
Yazdıklarını okurken resmen kendimi gördüm. Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum çok yoruluyorum ama gece oldumu sıfır uyku. Doğru düzgün uyuyamıyorum uyusam bile rüyalar falan pek kaliteli olmuyor. Ertesi gün erkenden kalk tekrar koşturmaca psikolojim bozuldu iyice. Bugün olmadık bişeyden eşime kızdım ağlama krizine girdim ağladım ağladım ama yok böyle ağlamak hıçkıra hıçkıra. Bazı insanlardan duyuyorum hamileyken bol bol uyuyorlarmış imreniyorum o insanlara.Merhaba 27 haftalik hamileyim bu haftaya kadar ufak tefek sikintilarla sorunsuz geldim hamd olsun. Ama son 3 gundur geceler sifir uyku.gunduz iyiyken yastiga basimi koyar koymaz. Icime bir sıkınti basiyor. Nefesim daraliyor.normalde cok uykucuyumdur bu haftaya kadar da hic sıkıntım yoktu.aksam olsun istemiyorum.uyuyamama gunduzlerimide mahfetti.dogum korkusu degil elbette her anne gibi tedirginim ama bebisimin dogumu icin gun sayiyordum.simdi ise gunduzlerim gecelerim aglamali sinirden agliyorum geriliyorum.cok uzun oldu ama icim cok doldu.benim gibi olan var mi? Tecrubeli annelerdende yorum bekliyorum.tesekkur ederim.
Bende calisiyordum dun izine ayrildim 1 haftalik. Sabah hic uyumadan ise gidecek olma fikri beni daha cok yipratiyordu. Bu 1 hafta evde bakacagim durumuma yoksa tamamen izne cikmayi planliyorum.bende oyle aglayip duruyorum uyuyamiyorum die.tuhaf olan hic uyumama ragmen su saat oldu halen yokk uyku yokk.Allah yardimcimiz olsunYazdıklarını okurken resmen kendimi gördüm. Çok yoğun bir tempoda çalışıyorum çok yoruluyorum ama gece oldumu sıfır uyku. Doğru düzgün uyuyamıyorum uyusam bile rüyalar falan pek kaliteli olmuyor. Ertesi gün erkenden kalk tekrar koşturmaca psikolojim bozuldu iyice. Bugün olmadık bişeyden eşime kızdım ağlama krizine girdim ağladım ağladım ama yok böyle ağlamak hıçkıra hıçkıra. Bazı insanlardan duyuyorum hamileyken bol bol uyuyorlarmış imreniyorum o insanlara.
Ayyynen canım cin gibiyim hiç öyle uyuklar halimde yok. Olmadı ben de 1 hafta rapor almayı deniyim duruma bakayım bakalım. İzne erkenden ayrılmak istemiorum çünkü erken dönmem gerekicek geri.Bende calisiyordum dun izine ayrildim 1 haftalik. Sabah hic uyumadan ise gidecek olma fikri beni daha cok yipratiyordu. Bu 1 hafta evde bakacagim durumuma yoksa tamamen izne cikmayi planliyorum.bende oyle aglayip duruyorum uyuyamiyorum die.tuhaf olan hic uyumama ragmen su saat oldu halen yokk uyku yokk.Allah yardimcimiz olsun
Kasinti bende de olmustu ama bebek yagiyla masaj cok iyi gelmisti.simdi hic kasintim olmuyor.deneyin isterseniz biBen 2 bucuk aydır uykusuzum ama benim derdim kaşıntı hele ki son r gundur mahvoldum.ağlama krizleri sıklaştı.24 saat uyumasam da yataktan çıkasım yok.depresyonda olduguma şüphem yok.ama eşime anlatamıyorum.doiumdan sonra gececek diyor.
Tabi bir de o hesaplar var daha cok yipratiyor bizi. Inan oyle kotuydum ki hic is izin dusunemedim.Ayyynen canım cin gibiyim hiç öyle uyuklar halimde yok. Olmadı ben de 1 hafta rapor almayı deniyim duruma bakayım bakalım. İzne erkenden ayrılmak istemiorum çünkü erken dönmem gerekicek geri.
Ama cok yipratiyor beni. Annelikle ilk sinavim galiba.Demek ki bebiş gece uyumuycak gündüz uyuyacak. anne gebelikte bebeğin gelişine hazırlıyor vücudu:))
Denemedigim sey kalmadi. Kortizollu kremler allerji haplari da dahil.psikolojim als ust oldu.Kasinti bende de olmustu ama bebek yagiyla masaj cok iyi gelmisti.simdi hic kasintim olmuyor.deneyin isterseniz bi
Canm hiç sıkıntı yapma bence . Bende normalde çok uykucuyum ama şimdi uyuyamiyorumMerhaba 27 haftalik hamileyim bu haftaya kadar ufak tefek sikintilarla sorunsuz geldim hamd olsun. Ama son 3 gundur geceler sifir uyku.gunduz iyiyken yastiga basimi koyar koymaz. Icime bir sıkınti basiyor. Nefesim daraliyor.normalde cok uykucuyumdur bu haftaya kadar da hic sıkıntım yoktu.aksam olsun istemiyorum.uyuyamama gunduzlerimide mahfetti.dogum korkusu degil elbette her anne gibi tedirginim ama bebisimin dogumu icin gun sayiyordum.simdi ise gunduzlerim gecelerim aglamali sinirden agliyorum geriliyorum.cok uzun oldu ama icim cok doldu.benim gibi olan var mi? Tecrubeli annelerdende yorum bekliyorum.tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?