Cıldırmak uzereyım, yetısınnnn

Aman boşver gülsünler ben mosmor suratla dışarı çıkıp insanların gözünün içine içine baktım hiç birşeyi sorun yapmadım sadece burnum eğriliğin düzelmemesi bana gitti paralar dedirtiyor

Aman boşver gülsünler ben mosmor suratla dışarı çıkıp insanların gözünün içine içine baktım hiç birşeyi sorun yapmadım sadece burnum eğriliğin düzelmemesi bana gitti paralar dedirtiyor

canim ama daha cok yeni , insallah iyi olacaktir , blackhoneyin albumune bak nasil bi degisim var, daha henuz cok erken , insallah sonuc istedigin gibi olur. dilersen bana ozelden resimlerini yolla da goreyim , cok merak ettim, hele ki emre bey bence egri bir burun yapmaz. neyse kendine iyi bak aynalardan uzak dur simdilik bakim.olumunekankayizsmile

freetalking2010 bozma moralini daha çok yeni 1-2 ay sonya emin ol çok güzel olacaktır... Masaj da işe yarayabilir.. Emre bey ile görüştün mü?

şişliklerden dolayı burnunuz zaten daha oturmamıştır, doktorunuza danışın isterseniz en doğrusu bu.geçmiş olsun

ya birde benim gibi eğri olsa ne yapardınız kafayı yerdıiniz kesin burnum eğri hemde çok bariz delikler arasında trilyon derece fark var incecik burnum oldu bir kütük bantlar çıktığından beri yemeden içmeden kesildim resmen

yaa üzüldüm gercektende yani emre ilhana olmuşsunuz bide memnun degılmısın ben cok tırstım bende revızyon oalcagımdaaa :

yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar ben ameliyatıda sonrada çok rahat geçirdim kemerim gitmiş hoş bir kavisim var ucundaki şişliğin inmesini bekliyorum eski resimlerimi koyacağım o zaman daha net görebilirsiniz farkı benim burnum ameliyattan eğri kalmadı ameliyattan öncede eğriydi

Canim senin yine iyiymis benimki resmen saga dogru yatik,yamuk gorunuyo alcinin icinde ama sisliklerden dolayi ole gorunuyodur diye umuyorum :)

freetalking geçmiş olsun resimlerine baktım. Hiç canını sıkma, bazen şişliklerden dolayı burun önden düzgün görünmüyor olabilir, iki ay kadar sabret ondan sonra fark olacağına eminim. Yandan falan da müthiş bu arada, umarım şişlikler inince rahatlarsın.

Arkadaşlar ben de yeni oldum 20. günüm bi burun deliğim aşağıda biri yukarıda ama düzelmeyeceğini biliyorum doktora mail atıım revizyon istiyorum dedim, resimlerimi yolladım, doktor yarın gel dedi, bakalım ne dicek. ama burun deliği yamuklukları düzelmez, kendimizi kandırmayalım.benim sinir olduğuım şey beklemek zorunda olmam ama bekleyemem ben yarın yapsın hemen revizyon, zaten sadece burun deliklerimde sorun var diğer tarflar süper.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...ynanur-burun-estetigi-ameliyati-revizyon.html

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ya senin burnunu emre bey ameliyat etti ya, anlamadim herkez ondan cok memnun, yeni resimlerini koysan da yorumlassak, kac gun gecti senin aameliyatiyin uzerinden? neyse gecer umarim.:teselli:
Emre ilhan herkesin burnunu mahvediyormus. Burada onu övenler asistanlariymis, bi kiz yazmisti. Bazi yorumlar yayinladi mahvetmis burunlari.

Merhabalar kime ameliyat oldunuz acaba . Memnun musunuz? Karar vermekte çok zorlanıyorum. Teşekkür ederim şimdiden çokk

BEN AMELIYAT OLALI 10 GUN OLUYOR, KIZLAR BENIM SU BURUN DELIKLERIM NEDEN FARKLI, INECEKMI BIRI DE ALTA DOGR, ANLAYACAGINIZ BIRI YUKARI DOGRU CEKIYOR HAFIF, YUZUM SIS BILIYORUM DA BURUN DELIKLERI AMELIYATTAN SONRA FARKLI OLUPTA SONRADAN DUZELENLER YARDIMCI OLSUN LTFN BANA. BILGISAYARIM DA BI SORUN VAR, HALLEDERSEM HEMEN RESIMLERIMI EKLIYECEGIM.delikafadulden

SLM canim ameliyatin baya olmus sanirim...suan senin sorununu bende yasiyorum :(( acaba burun delikleri indimi...yani yukari ceken taraf benimkide suan berbat :(

merhabalar bende de aynı sorun var 5 ay geçti düzelmedi .ameliyat fotoğraflarınız varsa bakıp anlayabilirsiniz ödemden mi değil mi :( ben şidmi revizyon düşünüyorum . isterseniz özelden yazın instadan falan konuşalım

BEN AMELIYAT OLALI 10 GUN OLUYOR, KIZLAR BENIM SU BURUN DELIKLERIM NEDEN FARKLI, INECEKMI BIRI DE ALTA DOGR, ANLAYACAGINIZ BIRI YUKARI DOGRU CEKIYOR HAFIF, YUZUM SIS BILIYORUM DA BURUN DELIKLERI AMELIYATTAN SONRA FARKLI OLUPTA SONRADAN DUZELENLER YARDIMCI OLSUN LTFN BANA. BILGISAYARIM DA BI SORUN VAR, HALLEDERSEM HEMEN RESIMLERIMI EKLIYECEGIM.delikafadulden

Slm canim burun deliklerin nasil oldu??? gecdimi biraz

Merhaba. Aynı problem bende de var. Nasıl şuan burnunuz çok merak ettim 🙏

Medinealeynanur bende de ayni sorun var, bende ameliyat olali 11 gun oldu, benimde burun deligimin biri oburunden cok azcik buyuk, ama benim burun deliklerimde daraltildi, doktor beye sordum deliklerde fark var diye, ama bir taraf daha fazla sis dedi, ilerde duzelecek dedi, insallah dedigi gibi olur, sabredecegiz.
Merhaba. Burnunuz nasıl şuan? Aynı sıkıntı bende de var 😳

Back
X