- Konu Sahibi medinealeynanur
Aman boşver gülsünler ben mosmor suratla dışarı çıkıp insanların gözünün içine içine baktım hiç birşeyi sorun yapmadım sadece burnum eğriliğin düzelmemesi bana gitti paralar dedirtiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman boşver gülsünler ben mosmor suratla dışarı çıkıp insanların gözünün içine içine baktım hiç birşeyi sorun yapmadım sadece burnum eğriliğin düzelmemesi bana gitti paralar dedirtiyor
ya birde benim gibi eğri olsa ne yapardınız kafayı yerdıiniz kesin burnum eğri hemde çok bariz delikler arasında trilyon derece fark var incecik burnum oldu bir kütük bantlar çıktığından beri yemeden içmeden kesildim resmen
Emre ilhan herkesin burnunu mahvediyormus. Burada onu övenler asistanlariymis, bi kiz yazmisti. Bazi yorumlar yayinladi mahvetmis burunlari.canim ya senin burnunu emre bey ameliyat etti ya, anlamadim herkez ondan cok memnun, yeni resimlerini koysan da yorumlassak, kac gun gecti senin aameliyatiyin uzerinden? neyse gecer umarim.:teselli:
BEN AMELIYAT OLALI 10 GUN OLUYOR, KIZLAR BENIM SU BURUN DELIKLERIM NEDEN FARKLI, INECEKMI BIRI DE ALTA DOGR, ANLAYACAGINIZ BIRI YUKARI DOGRU CEKIYOR HAFIF, YUZUM SIS BILIYORUM DA BURUN DELIKLERI AMELIYATTAN SONRA FARKLI OLUPTA SONRADAN DUZELENLER YARDIMCI OLSUN LTFN BANA. BILGISAYARIM DA BI SORUN VAR, HALLEDERSEM HEMEN RESIMLERIMI EKLIYECEGIM.delikafadulden
BEN AMELIYAT OLALI 10 GUN OLUYOR, KIZLAR BENIM SU BURUN DELIKLERIM NEDEN FARKLI, INECEKMI BIRI DE ALTA DOGR, ANLAYACAGINIZ BIRI YUKARI DOGRU CEKIYOR HAFIF, YUZUM SIS BILIYORUM DA BURUN DELIKLERI AMELIYATTAN SONRA FARKLI OLUPTA SONRADAN DUZELENLER YARDIMCI OLSUN LTFN BANA. BILGISAYARIM DA BI SORUN VAR, HALLEDERSEM HEMEN RESIMLERIMI EKLIYECEGIM.delikafadulden
Merhaba. Aynı problem bende de var. Nasıl şuan burnunuz çok merak ettimBEN AMELIYAT OLALI 10 GUN OLUYOR, KIZLAR BENIM SU BURUN DELIKLERIM NEDEN FARKLI, INECEKMI BIRI DE ALTA DOGR, ANLAYACAGINIZ BIRI YUKARI DOGRU CEKIYOR HAFIF, YUZUM SIS BILIYORUM DA BURUN DELIKLERI AMELIYATTAN SONRA FARKLI OLUPTA SONRADAN DUZELENLER YARDIMCI OLSUN LTFN BANA. BILGISAYARIM DA BI SORUN VAR, HALLEDERSEM HEMEN RESIMLERIMI EKLIYECEGIM.delikafadulden
Merhaba. Burnunuz nasıl şuan? Aynı sıkıntı bende de varMedinealeynanur bende de ayni sorun var, bende ameliyat olali 11 gun oldu, benimde burun deligimin biri oburunden cok azcik buyuk, ama benim burun deliklerimde daraltildi, doktor beye sordum deliklerde fark var diye, ama bir taraf daha fazla sis dedi, ilerde duzelecek dedi, insallah dedigi gibi olur, sabredecegiz.