• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim....

islek07

papatya
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
124
0
96
Eskişehir
:a015:neresinden başlasam bilmiyorum.2 yıllık evliyim ve evlendiğim günden bu güne kadar benim ailem başta olmak üzere eşimin ailesi benim işim ve eşimin işi ve BENMİŞŞŞ. evliliğmizi o kadar zorluyor ki ..hepsini anlatmaya başlasam bitiremem..ben sizinle kısaca dün olanları baylaşayım..
benim ablamm eşinden ayrı ve eşi dünyada görüp görebiliceyiniz en mikrop insan neyse birde dünya tatlısı yeğenim var tabii.şimdi babasının görme izni olduğu için 20 günlüğüne yeğenimi memleketine götürdü ama halla getirmedi üzerinde 1 hafta geçti.yarın dava açılacak büyük bir ihtimalle yeğenimi almaya gidecek babamlar ama bilin bakalım kimin arabasıyla...KENDİ arabası olmasına rağmen bizim arabamızla aynı yakıyor ama illa bizim arabayla.biz zengin falan değiliz birtek arabamız var ve bir yere giderken bile eşim kilometresi çok olmasın diye dükkanın arabasını kullanıyorki satarken pahalı gitsin diye ve babam 1 günlük bir yol için istiyor ve bu ikinci eşim bakımını yeni yaptırdı geçenseferde aynı olmuştu ve arabanın bir parçassını kırıp getirdi iiçinde sigarada içmişş tabbii..ve bunu direk eşime değil dolaylı yoldan eşimin arkadaşlarının arabasının kaç yakmasıyla arkadaşlarına sölüyor ve eşim bunu duyuyor..ve işte kıyamet vakti....................
EVDE KIYAMET KOPTU ÇOK KÖTÜYÜM VE BU BABAMIN İLK BENCİLLİĞİ DEĞİL NE YAPMALIYIM.......................

TABıı DÜN SADECE BU PATLAK VERMEDı.ÇOK SIKILMIŞ ıŞTE ıŞ YOK PARA YOK HUZURDA OLMUYOR TABBıı BENDE ıŞıNDEN AYRILMASINI istedim ve başka bir şehre taşınalım dedim daha önnce dükkanda para olmadığı için benim takıları stıp dükkanın sıkıntısını gidermişlerdi bizde ev alıcağımızda alırız demiştik bende BENıM PARAYIDA alırız dedim ama kötü mniyetle dğil ha benim param ha onun ama yanlış anladfı tabii
şuan konuşmuyoruz ve inanın bana bir boşluk var içimde ne yapacağımı bilemiyorum çok zorlanıyorum

Hayır babam taksıcılık yapıyor eŞımse uzaktan akrabası olan aĞabeylerının yanında mÜdÜrlÜk yapıyor ayrıca muhasebesıne bakıyor 10 yıldır onlarla ÇalıŞıyor yanı..

Babamın bir sözü vardı hep, onu hatırladım şimdi.

Malım seni vereyim de mi kötü olayım, vermeyeyim de mi?

:delphin::delphin::delphin:

Babanıza hayır demeyi öğrenin. Eşinize de aslında ne demek istediğinizi sakin bir dille anlatın.

Allah yardımcınız olsun.

ben anlatılanlardan sadece şunu anladım ;
baban kendinin degil sizin arabınızı kullanmak istiyor ...
siz bu durumdan hoşnut değilsiniz ...
şimdi aklıma oylesine bir soru takıldıki ...
uzerinize alınmayın lutfen birden aklıma geldi ...
baba yani senelerce çalışıp çabalamıs kızını buyutup evlendirmiş ...
ama kızı evlenince artık babayı bir araba için kırar ve yargılar olmus :umursamaz:
bilemicem artık benim aklıma sadece bu geldi ...

ben anlatılanlardan sadece şunu anladım ;
baban kendinin degil sizin arabınızı kullanmak istiyor ...
siz bu durumdan hoşnut değilsiniz ...
şimdi aklıma oylesine bir soru takıldıki ...
uzerinize alınmayın lutfen birden aklıma geldi ...
baba yani senelerce çalışıp çabalamıs kızını buyutup evlendirmiş ...
ama kızı evlenince artık babayı bir araba için kırar ve yargılar olmus :umursamaz:
bilemicem artık benim aklıma sadece bu geldi ...

olay tam olarak öyle değil babam biraz bencil bir insan olay öyle görünüyor fakat bambaşka..

Burada nasıl yazdıysan öyle, babanız hastalandığında eşiniz arabasıyla acile götürmüyorsa bundan çekinebilirsiniz ama 1 günlük yola kendi arabası olduğu halde sizin arabanızla gitmek istiyorsa çekinecek bişey yok hatta ayıp ediyor. Babanıza direk söyleyemiyorsanız annenize veya kardeşlerinizden birine aynen bize anlattığınız gibi anlatın. Babanıza söylesinler. Kolay gelsin.

ben ilkini anladımda daha sonra yazdığınız mesajı anlamadım evet karışık anlatmışsınız. ilkinide anlamakta zorlandım.

Burada nasıl yazdıysan öyle, babanız hastalandığında eşiniz arabasıyla acile götürmüyorsa bundan çekinebilirsiniz ama 1 günlük yola kendi arabası olduğu halde sizin arabanızla gitmek istiyorsa çekinecek bişey yok hatta ayıp ediyor. Babanıza direk söyleyemiyorsanız annenize veya kardeşlerinizden birine aynen bize anlattığınız gibi anlatın. Babanıza söylesinler. Kolay gelsin.

ewet inanın bizim babama yaptıklarımızı 23 yıllık kızıyım bana yapmamıştır yada anneme.bu mal mülk değil babam zengin bir ailenin çocuğu muhtaç falan değil yani allaha şkr benim eşimin ailesi o kadar zengin değiller ve eşim 13 yaşından beri çalışıyor ama biz evlenirken bile bir eşyamızın baparsını bile vermedi hepsini eşim ve ben yaptık ama yinede birşey söylemedik baktı büyüttü dedik ama yaptıkları bir değil bin değil..anneme bir zaman söyledim babam böyle böyle yaptı diye ama babam dinlemez ki .....bir iki gün yapmadı şikayet ettiğim konuyu ama yine başladı işte

Babanız size böyle bir istekle geldiğinde: aaaa baba kaza falan mı yaptın, arızası mı var arabanı, ne oldu hayırdır falan diyebilirdiniz...
Onun vereceği cevaba göre de baba kusura bakma ama emanet malın ömrü kısa oluyor, geçen seferde bir parçası kırılmıştı, senin araban var nasılsa onunla gidin... diyebilirsin...

ben ilkini anladımda daha sonra yazdığınız mesajı anlamadım evet karışık anlatmışsınız. ilkinide anlamakta zorlandım.

şöyle anlatayım babamın arabası var ve bizim araçtan daha az yakıyor.fakat babam bizden 1 günlük yol için araç istiyor bunuda direkt değil başkalarına söylüyor kulağımıza gelsin diye.
ikincisi dün bu konular yüzünden eşim çok gergindi onu rahatlatmak isterken işi bırakmasını buradan taşınmayı teklif ettim.derke bizim olan fakat dükkanda duran parayıda |BENİM PARAYIDA alılım dedim o da bunu senin benim ayrımımı yaptığımı anladı

İnan ben konudan bişey anlamadım..
Baban bencil..
Sen dükkandan payım olan paramı alalım diyosun....:uhm:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canim ne kendi ailenin nede esinin ailesinin evliligni yipratmasina izin verme...

Yeri geldimi Hayir demek zorundasin..

Esimin kuzeni var....Herkes kaynanadan ceker ben kendi annemden cekiyorum gülsümcüm derdi....Annesi her allahin günü onda, sabahtan aksama kadar...esi isten geliyor adam uzanmak ailesi ile vakit gecirmek istiyor kadinin umrunda degil...evde hangi yemek yapilacak, kim geldi kim gitti herseye karsiyor...
Adam, Askim bir cay dökermisin diyor Karisina, hemen Kaynanasi Kizim otur sen ben dökerim diyor....yani fazlasi var eksiyi yok....:1no2:

Annesinle ciddi bir sekilde konusmasi gerektigni söyledim, yoksa evliligin fazla sürmez dedim, Ben konusamam imkani yok dedi...o zaman güvendigin bir büyükle konus o alsin Anneni karsisina konussun dedi.....Tamam teyzeme söyleyim bari, belki o konusabilir dedi...:delphin:

Nitekim kadin gercektende iylik yapayim derken kizina kötülük yaptigni anladi ve mesafeli oldu....

Babanla kendin konusamiyorsan sende belki babaninda saydigi bir büyükle konusabilirsin canim....CADIARZU

Para olayina gelince bence esin hatali....gereksiz kapris yapiyor...Benim param dedin diye bu denli fitirmasina gerek yoktu....hicte fazla üsteleme canim...:kahve:

Benim babam benden böyle birşey istese ben mutlu olurum açıkcası onun işini gördüğüm için.
Km si yükselse nolurki arabanın
Araba değilmi bu,altından rüzgar geçmiyormu.
Arabalar kirlenebilir,eskiyebilir ama babalar hep baki
Yaşasalarda,yaşamasalarda

Back
X