Allah Allah!!!Hanımlar allah aşkına yardım edin bilen varsa farklı bir çözüm önerisi olan varsa yazsın
Benim derdim bitmek bilmeyen BİTlerim yaa o kadar sacimi ilacliyorum tariyorum doktora da gittim ise yaramadı inanın 12 tane büyük bit çıkardım sacimdan öyle kişisel temizliği kötü olan biride değilim şuan bile anneannem sacimi tarıyor hala çıkıyor bilen varsa yazsın napabilirim
Eczanelerde anti bit ilacı var onuda kullandım ise yaramadı doktor herkeste olur diyor ilacı sık sık kullan diyor fakat ilaçsız bile çıkıyor yaAllah Allah!!!
Eczanelerde çok kuvvetli şampuanlar var,onlar da mı işe yaramıyor ki?
Doktor ne diyor?
hiç bilmiyorum en son ilk okulda bitlenmiştim şampuan kullandık ilaç sürdük geçmişti.Hanımlar allah aşkına yardım edin bilen varsa farklı bir çözüm önerisi olan varsa yazsın
Benim derdim bitmek bilmeyen BİTlerim yaa o kadar sacimi ilacliyorum tariyorum doktora da gittim ise yaramadı inanın 12 tane büyük bit çıkardım sacimdan öyle kişisel temizliği kötü olan biride değilim şuan bile anneannem sacimi tarıyor hala çıkıyor bilen varsa yazsın napabilirim
Hanımlar allah aşkına yardım edin bilen varsa farklı bir çözüm önerisi olan varsa yazsın
Gebeyim tatlimmEvet evet ben de saç boyanınca bitler gidiyor diye duymuştum...
Etmez olurmuyum neler neler yaptımOlay sadece saçta bitmiyor bence eşyalarınızı da dezenfekte edin
Çok tesekkur ederim cnm deneyecegimÇAMAŞIR SODASI,böyle bir bilgi buldum..
Göze temas yok saçları iyice ıslatın ve deriye serpin ovalayın 5 dakika bekletin ve yıkayın. Ölü bitler ve sirkeler nasıl dökülecek 1 hafta 2 günde bir uygulayın sonuç süper yalnız saçlar biraz sertleşiyor onu da saç kremiyle çözün.”
- Eczaneden gidip bit ilacı alıp kafanıza uygulayın. Uyguladıktan sonra banyo yaparken son durulama da (elma-üzüm sirkesi fark etmez) elma-üzüm sirkesini suya eşit olacak bir şekilde saçınızı durulayın. Duruladıktan sonra sıkı dişli tarak ile tarayın. Bu işlemi 3-4 gün tekrar edin.
- Saçınızı boyatın. Çünkü saç boyası bit ve sirkeleri çözecektir. İstediğiniz renge boyayın. Ama ben kendinize göre saç rengini seçmenizi öneririm.
- Mentollü tıraş köpüğü alıp saçınız tüm bölümüne yayın.(bu işlem sirkeleri çözecektir.)Yaydıktan sonra yarım saat (30 dk)bekletin. Sonra sık dişli tarak ile tarayın.
- Lavanta kokusu alıp bitlerin ulaşamayacağı yere sıkın. Böylelikle bitlerden kurtulabilirsiniz.
C
Çok tesekkur ederim cnm deneyecegim