- Konu Sahibi EcinniliBarones

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey
bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3
yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım
beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3
alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:
sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))