çılgın akrabalarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzemin gelini öğretmen.öğretmenler odasında dolapların önünde oturuyor.tam önünde oturduğu dolaba bazı eşyalarını koymak isteyen bir erkek hoca geliyor.bizimkide sandalyesinden dorulup diyorki: mehmet bey ben şöyle hafif eğiliyim siz daha rahat koyarsınız!!!tabi muzur bazıları buna gülüyor..sırnaşık şey

bir akraba buluşmasında değerli kuzenim(bayan) meditasyona merak sarmış bunu paylaşıyor: ''son günlerde bol bol masturbasyon yapıyorum çok rahatlatıyor'' dedi.
artık siz düşünün ne hale geldiğimizi.:roflol:dedik o meditasyon olmasın??kaydirigubbakcemile3

yeni evli kuzenin kalabalık kahvaltı sofrasında herkesin içinde durup dururken eşine İYİ MİSİN? demesi. gece seni çok yordum mu der gibi!!bizmi çok edepsiz ve fesatız anlamadım:utangac:

beraber gittiğimiz tatilde odasını karıştırıp sevişen bir çiftin odasına yanlışlıkla dalan yengemin pardon diyip çıkmak yerine çifte: çok ayıp çok ayıp diye kızarak odayı terketmesi ayrı bir dumur konusukaydirigubbakcemile3

alışveriş yaparken gözü dönen teyzemin, kocası diye elin adamını yakasından tutup aa bak şuna bakalım bak ne güzelmiş diye adamı çekiştirmesi.adamcağızında korkup çığlık atması ve kalabalık caddede teyzemin tacizci duruma düşmesi))):teytey:

sülalece mannaqız vallahi. bunlar aklıma gelenlerdi paylaşmak istedim)))))

seninle ve akrabalarınla tanışabilir miyim :52::52:

Bir tanede ben anlatayım:Yeğenim köpek taklidi yapıyordu.Annemde uzanmış dinleniyor,sesin nerden geldiğini kestiremedi''Bahçede aç bir köpek var bakın havlıyor.İki lokma ekmek verin yazıkdır'' diyor:)

benim babam da konuşurken farkında olmadan iki kelimeyi birleştirir sık sık, "domates-salatalık" yerine "dotalalık" gibi :46: bi yaz doğu turuna çıktık, antepte kaybolduk bize dediler ki "otogarın ordan çıkabilirsiniz otobana.." ışıklarda durduğumuz sırada babam emin olmak için camı açtı yandaki arabaya soracak, "kardeş OTOBARA nerden çıkarız" dedi, biz arkada annemle pppffff koyduk kahkahayı ama babam bizi duymuyo hiç, adam anlamadım abi nereyi soruyorsun diyo,babam yine aynı şekilde: "otobara burdan çıkabilir miyiz" :27: adam hala saf saf bakıyor doğal olarak,biz de nefes alamıyoruz ki söyleyelim,babam da asabidir,camı kapattı hemen,sen anlayana kadar ben tatilimi bitiririm manyak herif diye bi de adama kızıyor :27:

bir gün de amcamlara gittik, yengem geldi hoşgeldiniz faslından sonra nasıl gidiyor diye sordu annem, yengem: "amaan yenge nasıl olsun aynı kerane işte" :27:

anneannem hacca gideceği zaman oturmuş pasaportunu mu ne inceliyordu, isim/name yazıyor ya, benim ismime name(aynen yazıldığı gibi okuyarak) yazmışlar çabuk gidin bunu düzelttirin diye tutturmuştu da ikna edene kadar canımız çıkmıştı :1:

Gerçekten güzel bir topik unutulmamalı

Back
X