çılgın bir karı koca yüzünden huzurum kaçtı

hulyalog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
21
0
86
İstanbul
Sevgili arkadaşlarım merhaba,

Sizlere bir konudan bahsedip görüşlerinizi almak istiyorum.Eşimle birlikte eşimin çocukluk arkadaşına ilk kez tanışmak için gittik.çok tatlı bir hanımı ve kızı var.namazında allah dostu insanlar.sohbet yemek içmek herşey çok güzel gidiyor.Daha sonra misafir gittiğiniz eve misafir olarak bir evli çift daha geldi.fakat bu çift hiç normal olmayan bir çift.kadın tv dizilerinde oynuyor.çok uçuk kaçık, göğüs silikonlarından dişlerini yaptırdığından,en pahalı kuaföre gittiğinden başka hiçbirşey konuşmuyor.karşımda tuhaf bir biçimde çok rahat oturuyor.adam gittiği yat turundaki striptiz yapan kızları dansözleri içkilerin su gibi aktığını anlatıyor.kısacası görgüsüzünde görgüsüzüler.ben çok fazla sohbete katılmadım.hiç konuşmuyorum tv ye bakıyorum ve çok çok rahatsız oldum sohbetlerden.ayıp olmasın diye eşime kalkalım diyemedim.eşimde kalkmak bilmedi.eve geldiğimizde eşimle kavga ettik.ben çokmu abarttım?siz olsanız nasıl davranırdınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizlere bir konudan bahsedip görüşlerinizi almak istiyorum.Eşimle birlikte eşimin çocukluk arkadaşına ilk kez tanışmak için gittik.çok tatlı bir hanımı ve kızı var.namazında allah dostu insanlar.sohbet yemek içmek herşey çok güzel gidiyor.Daha sonra misafir gittiğiniz eve misafir olarak bir evli çift daha geldi.fakat bu çift hiç normal olmayan bir çift.kadın tv dizilerinde oynuyor.çok uçuk kaçık, göğüs silikonlarından dişlerini yaptırdığından,en pahalı kuaföre gittiğinden başka hiçbirşey konuşmuyor.karşımda tuhaf bir biçimde çok rahat oturuyor.adam gittiği yat turundaki striptiz yapan kızları dansözleri içkilerin su gibi aktığını anlatıyor.kısacası görgüsüzünde görgüsüzüler.ben çok fazla sohbete katılmadım.hiç konuşmuyorum tv ye bakıyorum ve çok çok rahatsız oldum sohbetlerden.ayıp olmasın diye eşime kalkalım diyemedim.eşimde kalkmak bilmedi.eve geldiğimizde eşimle kavga ettik.ben çokmu abarttım?siz olsanız nasıl davranırdınız?

abartmışsınız evet. benim anlamadığım allah dostu insanların evinde öyle ucuk kacık misafirin ne işi vardı :)

iğrenç ya..
ben tahammül edemem böyle şeylere..
oldu yanınızda nasıl ilişkiye girdiklerini de gösterip bahsetselerdi töbeyarabbii

sahiden rahatsız edıcı bır durum cnm ben de senın yerınde olsam aynısını yapardım bence esın cok duyarsız davranmıs. ama boyle ınsanlar cevremızde cok var gıtten gıde arsızlasıyor toplumumuz bızede kulaklarımızı tıkamak gozlerımızı kapatmak dusuyor cunku tepkı gosterdıgımızde yobaz asosyal oluyoruz benım esımde senınkı gıbı cok rahat ve anlayıslı davranır herkese karsı sıkma canını sen haklısın

Ev sahibesinde de hata var.
Evine misafir gelmiş.Ve başka bir misafir kabul etmiş tabi çat kapı gelmedilerse...
Hayır tanışıklığınız olsa amenna ama ilk defa tanışmışsınız.

İlaveten eşin akıl edememiştir belki de ev sahiplerne ayıp olmasın diye kalkalım dememiştir.
Sinirini ondan çıkarman gereksiz.

Ben olsam eşime mesaj atardım lavaboya gidip çaktırmadan.
Çok sıkıldım muhabbetlerden kalkalım derdim.

Buarada siz gittikten ne zaman sonra geldi bu pek görgülü (!) karı koca?

eşimle kavga etme nedenim yüzümü asık görmesine rağmen kalkıp beni ordan götürmemesi ve ayrıca kadın bizi haftaya evine kahvaltıya çağırdı bu sıradada eşim hemen telefonunun takvimine girerek günlere bakması beni çok rahatsız etti.

eşimle kavga etme nedenim yüzümü asık görmesine rağmen kalkıp beni ordan götürmemesi ve ayrıca kadın bizi haftaya evine kahvaltıya çağırdı bu sıradada eşim hemen telefonunun takvimine girerek günlere bakması beni çok rahatsız etti.

kocan da kaşınıyo galiba....ne kahvaltısı ya...
jartiyerle gecelikle üzerine ipek sabahlıkla açar kapıyı buyrun ederse görürsün..
sakın gitme bak snra burda kocam beni aldattı diye ağlarsın

eşiniz kalkmak istemedi diyemi sinirlendiniz?

misafir misafiri istemez gibi bir durum olmuş bence de abartmışsınız.

sanırım sız daha cok ev sahıbının uslup ve yasam tarzımdan hoslanıyorsunuz ve gelen ınsanlarda sıze uymadıgı ıcın rahatsız oldunuz hemen kalkmanız dogru degıl tabı esınıze kızmanızda sız bukadar rahatsız olurken onunda sızınle aynı dusunceyı paylasmayıp oturp orda kalması esınız bellkı rahatsız degıl eve geldıgınızde esınıze durumu anlatırsınız bıdaha aynı seyı yapmaz sonucta sız rahatsız oluyosunuz eslerden bırının rahatsız oldugu bır ortamda dıger esın mutlu olması soz konusu olamaz bence

eşiniz kalkmak istemedi diyemi sinirlendiniz?

eşim benim bu tarz insanlardan rahatsız olduğumu bile bile ordaki huzursuzluğumu gördüğü halde bi yalan uydurarak kalkıp gitmemesi üstünede çılgın kadının kahvaltı davetine gitmek için telefonundan takvime girmesi beni rahatsız etti

direkt takvime bakmasına ben de kızardım şahsen
rahatsız oluyorsanız görüşmeme kararı alabilirsiniz

İki ihtimal var.
Ya eşin gerçekten iyi niyetle baktı takvime.Ve kahvaltıya gitmek istedi.
Yada eşin bu bol dekolteli bacıyı beğendi bahane uydurmak işine gelmedi.

hangi dizilerde oynamıs bu arkadas bi mahsuru var mı söylemenizin. bir de ne yapın edin gitmeyin kahvaltıya bence tehlikeli!

Back
X