• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çılgın kaynanam

misslavina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
64
42
3
36
kızlarrrrrr nolur bana yardım edin kaynanamdan çok tiksiniyorum. kendimi övmek gibi olmasında iyi kültürlü ve dinine çok düşkün bir ailem var. bende öyle yetiştirildim düzgün bir mesleğim kaliteli bi işim var ve insanlık konusunda her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum. velhasıl kaynanama tahammül edmiyorum 60 yaşında ama yaptığı hareketleri 18 yaşındakiler yapmıyo. facebook instagram ve watsapp hepsini kullanıyor hatta snapchat açtırıp onu bile kullanmışlığı var. ve her gittikleri yerde fotoğraf cekinip kayınbabamla sosyal medyada paylaşıyorlar kapalı ama facede açık fotoğrafları dolaşıyor. yaz kış evinde şort ve askılıyla geziyo oğlundan hiç çekinmiyo cok açık giyiniyo ve çok kilolu her yerinden etler fışkırıyo bu manzaraları görmek istemiyorummmmm:(((

Kusura bakmayın ama açık veya kapalı olmak insanların kendi tercihi.Örneğin siz kapalısınız diye kaynananız da giyimini size göre ayarlayacak değil.Ayrıca kilolu olabilir giyim şekli tamamen kendini ilgilendirir.Sosya medya hesaplarına gelince.Bunları artık her yaştan insan kullanıyor.Bunda da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
Düşünceleriniz yanlış geldi.

Kusura bakmayın ama açık veya kapalı olmak insanların kendi tercihi.Örneğin siz kapalısınız diye kaynananız da giyimini size göre ayarlayacak değil.Ayrıca kilolu olabilir giyim şekli tamamen kendini ilgilendirir.Sosya medya hesaplarına gelince.Bunları artık her yaştan insan kullanıyor.Bunda da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
Düşünceleriniz yanlış geldi.
tam olarak anlatamadım galiba siz evinize gelininz ve oğlunuz gelince gecelik tarzı kıyafetlerle mi gezersiniz yada yatak pijamalrınızla toplum ve görgü kuralları diye bişey var. ayrıca sosyal medyada 60 yaşındaki insanlar dudak dudaga fotoğraf koyabilir mi yada yatk keyfi diye

Ne tarz bir gecelik olduğunu kestiremiyorum ancak sizi samimi bulduğundan,kendi kızı gibi gördüğünden bu samimiyete dayanarak bu şekilde fazla özenmeden giyiniyor olabilir.Yanınızdaki de oğlu zaten yabancısı değil.
Ancak sosyal medyaya yüklediği fotoğrafların içeriği dediğiniz gibiyse,bu çok saçma tabi.Eşinizin tepkisi nedir duruma

gençken yaşayamamış şimdi yaşıyacakmış ve kimse karışamazmış görümcem böyle diyor. eşimde konulara hiççç karışmıyor görmezden geliyor ama farkında. face kullanması sorun deil ama çok saçma paylaşımlar yapıyor. beni samimi bulduğu da kesin ama mahrem yerleri bile gözüküyor ben bu manzarayı izlemek zorunda deilim ki yada kayınbabamla mutfakta birbirlerini sıkıştırıyolar daha nelerrrrr nelerrrr. 20 yaşında yeni gelin gibi hareketleri var

gençken yaşayamamış şimdi yaşıyacakmış ve kimse karışamazmış görümcem böyle diyor. eşimde konulara hiççç karışmıyor görmezden geliyor ama farkında. face kullanması sorun deil ama çok saçma paylaşımlar yapıyor. beni samimi bulduğu da kesin ama mahrem yerleri bile gözüküyor ben bu manzarayı izlemek zorunda deilim ki yada kayınbabamla mutfakta birbirlerini sıkıştırıyolar daha nelerrrrr nelerrrr. 20 yaşında yeni gelin gibi hareketleri var
Eğer durum böyleyse tabi kötü.Yaşlılık psikolojisi işte.Bu hareketleri sizlerin yanınızda yapmamaları gerekiyor.Sonuçta kendi özel hayatları.

kızlarrrrrr nolur bana yardım edin kaynanamdan çok tiksiniyorum. kendimi övmek gibi olmasında iyi kültürlü ve dinine çok düşkün bir ailem var. bende öyle yetiştirildim düzgün bir mesleğim kaliteli bi işim var ve insanlık konusunda her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum. velhasıl kaynanama tahammül edmiyorum 60 yaşında ama yaptığı hareketleri 18 yaşındakiler yapmıyo. facebook instagram ve watsapp hepsini kullanıyor hatta snapchat açtırıp onu bile kullanmışlığı var. ve her gittikleri yerde fotoğraf cekinip kayınbabamla sosyal medyada paylaşıyorlar kapalı ama facede açık fotoğrafları dolaşıyor. yaz kış evinde şort ve askılıyla geziyo oğlundan hiç çekinmiyo cok açık giyiniyo ve çok kilolu her yerinden etler fışkırıyo bu manzaraları görmek istemiyorummmmm:KK43:((
sanki gelin o kaynanna sensin seni ne ilgilendiriri nasıl giydiği ister başını açar ister başka bişey çok yanlış düşüncelerin var sen kapalısın diye kvnde mi kapansın yani uzaklaşın artık şu sığ düşüncelerden:işsiz:

Yüzüne söylesenize senden tiksiniyorum, yaşından başından utan, oğlundan bile utanmıyosun yanında açıık saçık giyiniyosun diye, belki toparlar kendini

sanki gelin o kaynanna sensin seni ne ilgilendiriri nasıl giydiği ister başını açar ister başka bişey çok yanlış düşüncelerin var sen kapalısın diye kvnde mi kapansın yani uzaklaşın artık şu sığ düşüncelerden:işsiz:
ayrıca hanımefendi kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmiyo evine misafir gidenin yanında düzgün davransın yeter evde veya dışarda ne yaptıgıda beni ilgilendirmiyo

Valla kv nize özendim. Hayat doluymuş ne mutlu ona. Keşke benim kv dem de öyle olsaydı. Fakat benimkinin tavrı sizi daha çok andırıyor:)

Yüzüne söylesenize senden tiksiniyorum, yaşından başından utan, oğlundan bile utanmıyosun yanında açıık saçık giyiniyosun diye, belki toparlar kendini
valla cok alıngan en ufak seyden alınıyo nasıl seksi oluyomuyum diye bizlere soruyo cevap veremiyoruz donup kalıyoruz eltimle

Valla kv nize özendim. Hayat doluymuş ne mutlu ona. Keşke benim kv dem de öyle olsaydı. Fakat benimkinin tavrı sizi daha çok andırıyor:)
kendi öylede bize karşı öyle deil herseyi o yapabilir ama biz yapınca yanlış mesela hergün dışarda yemek yer ama biz bi kere gidince oglum ev yemegi yiyemiyo diye sızlanıyo bu nasıl olacak simdi :)

ayrıca hanımefendi kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmiyo evine misafir gidenin yanında düzgün davransın yeter evde veya dışarda ne yaptıgıda beni ilgilendirmiyo
EEsizene gitmeyin o zaman kocası bişey demiyo etmiyo karışmayın o zaman madem ilgilendrmiyo o onların sorunu

sosyal medya kullanması onu ilgilendirir.. ama şu konuda haklısın. ben de gecelikle karşılanmak istemem. benim kaynanamın da öyle huyları var ama yapacak bişey yok.

EEsizene gitmeyin o zaman kocası bişey demiyo etmiyo karışmayın o zaman madem ilgilendrmiyo o onların sorunu
bunu herkese yapıyo ve sosyal medyada paylasımları yüzünden bütün tanıdıklar ne oldu kaynanangile bu yaştan sonra şaşırdılar iyice diyorlar ve biz ne diyecegimizi bilemiyoruz.

kendi öylede bize karşı öyle deil herseyi o yapabilir ama biz yapınca yanlış mesela hergün dışarda yemek yer ama biz bi kere gidince oglum ev yemegi yiyemiyo diye sızlanıyo bu nasıl olacak simdi :)
E sen de '' senin gibi ben de her gün dışarıda yemek istiyorum'' desene bacım. Kurup kurup moralini bozma. Ama konuda bu yazmıyo. Kv ve kp birbirini sıkıştırıyor, askılı giyiyor falan demişsin. Bunlar kötü değil ki, sen de kocanı sıkıştır:)

Back
X