• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çılgın kaynanam

E sen de '' senin gibi ben de her gün dışarıda yemek istiyorum'' desene bacım. Kurup kurup moralini bozma. Ama konuda bu yazmıyo. Kv ve kp birbirini sıkıştırıyor, askılı giyiyor falan demişsin. Bunlar kötü değil ki, sen de kocanı sıkıştır:)
hahahahah kız keşke diyabilsem. çok utanıyorum onları öyle görünce Allah aşkına manzarayı bi düşün 60 70 yaşında insanlar ya ben annemle babamı yanakyanaga öpüşürken zor gördüm ki annemle babam 40lı yaşlarda ve eşimde aynısını diyo sende bana yap diyo :)

kendini genç hisseden bir kv niz varmış. bu kadar eleştiriyi haketmiyor bence. özel hayatı kendine. gelini değilde eşi oğlu çocukları uyarabilir onlar rahatsız omuyor demekki.

Özel hayatları kendilerine kalsın coluk çocukların yanında yapmasinlar. Torunları onları gördükçe taklitlerini yaparlar buda artık trajik komik vaka olur .
Senin eşin de madem öyle istiyor sende sıkıştır kocanı onlarda görsünler
Bakalım karşıdan nasıl gözüküyor

Kapalılarda kısa paça pantolon giyip tesettür dışında her kıyafeti giyip moda diye dolaşıyorlar bende onlara sinir oluyorum ama onlar o şekilde mutlu oldukları için kimseyede söylenmiyorum
kayınvalideniz bu şekilde mutluysa sizinde sinir olma lüksünüz ne yazıkki yok..

Kapalılarda kısa paça pantolon giyip tesettür dışında her kıyafeti giyip moda diye dolaşıyorlar bende onlara sinir oluyorum ama onlar o şekilde mutlu oldukları için kimseyede söylenmiyorum
kayınvalideniz bu şekilde mutluysa sizinde sinir olma lüksünüz ne yazıkki yok..
niya yokmuş giymesin oda biraz adap denen bişey varya

İyide bizden ne istiyorsunuz kayınvalidenizi arayıp uyaramayacağımıza göre ? Bence sizi alakadar etmez rahatsız olmanız dışında diğer insanlara karşı sizi rezil ettiklerini düşünüyorsunuz ama kendileri rezil olmak istiyorlarsa olabilirler bu onların hayatı. Sizi hiç alakadar etmez çok rahatsız oluyorsanız görüşmeyeceksiniz ya da eşinize söyleceksiniz o annesini uyaracak ama sizi ilgilendiren konularda.

Bu kadar eğitimli kültürlü iyi işi olan biri nasıl olur da insanların özgür olduğunu gözardı eder?
Sizi hiç ilgilendirmez giyimi ya da sosyal medyası
Acaba kıskanıyor olabilir misinz?

Bu kadar eğitimli kültürlü iyi işi olan biri nasıl olur da insanların özgür olduğunu gözardı eder?
Sizi hiç ilgilendirmez giyimi ya da sosyal medyası
Acaba kıskanıyor olabilir misinz?[
:) çok güldüm. insanların özgür oldgunu tabiki de biliyorum ama anne profili bu deil gözümdeki

Ben de size güldüm demek isterdim ama üzüldüm
Hala gözümdeki anne profili deyip o dar kalıba kv yi sığdırmaya çalışıyorsunuz.
Eğitim bu değil işte.
Sizin profilinize kimse uymak zorunda değil
Had bilmek önemli

Back
X