Çılgın Sütler Yine Buluştu...

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Yinemi siz diyosunuz değilmi :roflol:
ışte size bir süpriz buluşma hemide bu yağmurda...:lepi: aybıkım koçişi sağolsun attı bizi carrefuara deli gibi gezdik alışveriş yaptık...Hiç planda yoktu aybık bı aradı gelıyoz diyeee ne güzelll olduu...Herkes bize bakıyo bu deliler bu yağmurda ne yapıyo diye :oklava: ama bız yıne sakınmadan çıktık şükür sağsağlım evdeyük...

işte mamişler yerkenopuyorumnanaktan
resim020.jpg

işte süt annesiyle süt oğlu:nazar:

resim010ur.jpg

alyanın aşığı kerem başından ayrılmadı...:nazar:

resim021z.jpg

minik prensesim uyurken:nazar:

resim014m.jpg

minik prensim uyurken:nazar:
resim015a.jpg

işte seksi bı patetes yiyişi :roflol:
resim018m.jpg

kusmuklu oğluşum dk 1 gol 1 :nazar:
resim011m.jpg

süt kızımmm benim :nazar:(ve fatoş emzik)
resim012c.jpg

buda son

resim022u.jpg

süpersinizz yaa sizi gördükçe istanbulda olasın geliyoo olsaydımm benide alırmıydınızzz :uhm:

ayıpsın gizemcim almazmıyız alırdık tabı ama bugun bıraz acele oldu belkı alamzdık :))))))))))))))) sağol canımcım..

bende diyomki bgn aybiğin hiç sesi çıkmıyi sizi sizi:jeyyar::jeyyar:
hatunlarım çok güzel görünüyosunuz:lepi:
şeymam oğluşların pek yakışıklı maşşallah:nazar:
alya duam çok tatlı olmuş fatoş emziğide pek meşhur oldu
neler aldınız bakem

leptap senınlde görüşmek istiyommmm cnmmm

sağol güzel sözlerin i,çin aybık peçeye grdı düşün gerisini :) lcw den ciicler aldı alyay bende kendıme...

londona girdik ben yıldönum hediyesı aldım kocişe kendıme bişeyler aybıkte alyaya öle yanı yedik içtik geldük...

çok güzel kızlar aferin size valla insanın canı çekiyo oh oh gezin bakalım

:mymeka: bensizz siz kanka olunn :dilcikar:
çirkinsiniz işte laelaelaelaelae
Alya' ya bak arabasına bak bide emziğe delikafadulden

salı günü buluşamam bana gelirseniz olur çarşamba dr gidicem

leptap senınlde görüşmek istiyommmm cnmmm

sağol güzel sözlerin i,çin aybık peçeye grdı düşün gerisini :) lcw den ciicler aldı alyay bende kendıme...

londona girdik ben yıldönum hediyesı aldım kocişe kendıme bişeyler aybıkte alyaya öle yanı yedik içtik geldük...

inş canım en kısa zamanda tanışırız eee alya duanın teyzesi olarak süt annesiyle tanışmamız gerek vereliniortak
bak bak aybiğe daha dün diyodiki alyaya en az 1 yıl kıyafet almamkaydirigubbakcemile3

benszde kanka olmuşlarmafoldumben
alyanın fatoş emziğini hiç demekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızımız pek tutumludur

çok güzel kızlar aferin size valla insanın canı çekiyo oh oh gezin bakalım

sağol canım canınız çekmesın sizde çıkın...

çatlaaaaaaaaaaa kıskanç karu opuyorumnanaktan tamam sendeyiz..bizimde çrş aşımız var zaten..
anacım süpersiniz yaaaa kaydirigubbakcemile5

sağol cnmcım opuyorumnanaktan

inş canım en kısa zamanda tanışırız eee alya duanın teyzesi olarak süt annesiyle tanışmamız gerek vereliniortak
bak bak aybiğe daha dün diyodiki alyaya en az 1 yıl kıyafet almamkaydirigubbakcemile3

dimi ama inş...banada öle dıyo çok aldım tut beni diyo tutuyom yıne alıyo :roflol:
benszde kanka olmuşlarmafoldumben
alyanın fatoş emziğini hiç demekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızımız pek tutumludur

:lepi:

yaaaa ben de gelmek istiyorum yaaaaaa:.::: alya dua yı ben alacam olusuma cok begendi.)))) kıslar maasallah siz de bebişleriniz de süper..insalla yza bende gelirim tanısırım hepinizle çok istiyorum...
seyma kerem cooook DADLU maasallah yaaaaa.

saüğol selduşum alya bacımız oldu bizim artık anası kime verirse....keremm tatlı çokkk anamızı ağlattı butun mağaza kızlarına salak dedi..bıde buyuyunce sizi dövcem...

ayy cok güldüüüüm yaaa :roflol::roflol:
neyse şimdilik öle etkilemeye calısıyor kısları demekki haşin erkek:)))

merhaba kızlar çatladım nete giremicem diye kocik koşa koşa wireles çıbığını almaya gittikaydirigubbakcemile3
süper bi gündü hakketten çılgınlar gibi araba kullandık ordan oraya gören deli demiştir
keremin peçedeki hali aklmıa gelio ben kabindeyken kulağım ondaydın çok komikti ya sövdü bütün kızlarakaydirigubbakcemile3
yağmır kıskanma salı sendeyiz işte bak şeydacım sağolsun alıcakmış bizi şeydam güzel yüreklim için dert görmesin :Saruboceq:
mehtabım aşkböcüüm en yakın zamanda zıplicam senle fatih sokaklarında inş
bu arada şeyma karısı en salak pozumu eklemiş len o aramızda ölzeldi rezil ettin kk alemine

Back
X