- Konu Sahibi canayakxixn
-
bazılarını yaparım cizgili pijamayla futbol oynarım babamla sonra film çıkışlarında biz çıkarken girenlere duyuru yapar gibi sonunu söylerim:jeyyar: taksicilere çok öyle saati sorduğum olmuştur:sm_cool:
her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerkenYolun yarısında eve kaç adım kaldığınıTahmin etmeye çalışın. sonra daAdımlarınızı saymaya başlayın.
ben bunu yapıyorum başka derdim yokmuş gibi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
*Yağmurlu havada taksi durdurun,Şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıpYürümeye devam edin.
* en sevdiğiniz şarkıyı, yanlışBildiğiniz bölümlerine aldırmadan,Avaz avaza bağırarak söyleyin.
* film çıkışında bir sonraki matineyeGireceklerin duyacağı şekilde filminSonunu söyleyin. * süper markette market arabasınıAğzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadanBir köşede bırakarak hiçbir şey almadanDışarıya çıkın.
* atlıkarıncada altılı ganyan kuponuDoldurun.
* piknikte çizgili pijama giyip futbolOynayın.
* henüz okumadığınız günlük gazeteninÜzerinde ayakkabı boyayın
* otobüste bir çocuğa yer verin.
* aynı filme 12 kere gidin.
* her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerkenYolun yarısında eve kaç adım kaldığınıTahmin etmeye çalışın. sonra daAdımlarınızı saymaya başlayın.
* en sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin.
* pizzacıda lahmacun isteyin.
* mısır yiyin, incir yiyin, üstüneSoğuk su için, taşa oturun. sonra daOtobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
* beyin fırtınası yapın.
* derbi maçında rakip takım taraftarlarıArasında çaktırmadan maç seyredin.
* aşağıya doğru inen yürüyen merdivendenYukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın. * yolda yürürken "pardon, saatiniz varMı?" diye sorana "var" diye cevap veripYürümeye devam edin.
* sıcak çayı parmağınızla karıştırmaya çalışın
Bu şıkların birçoğu pahalıya mal olabilir...:roflol:
Ama bunların yerine bir cafeye gittiğinizde sizden sonra gelecek 5 kişinin kahve ücretini ödeyin..
Elinize bir sürü çiçek alıp yolda yürüken tanımadığınız kadın erkek,genç yaşlı herkese birer tane verin..
Nemrut bir komşunuzu kahvaltıya davet edin..
Seyahate çıkacak bir arkadaşıızın çiçeklerine ve evcil hayvanına bakmak için söz verin..
Birgün sosyal hizmetlere bağlı kurumlardan birini ziyaret edin..
Evinizde çikolatalı kurabiye yaparak sokağınızda oynayan tanıdığınız tanımadığınız bütün çocuklara ikram edin..
Birde bunları denemeye var mısınız herkesi şaşkınlık içinde bırakacaksınız ama sizi mutlu edeceği kesin...:sm_cool:
*Yağmurlu havada taksi durdurun,Şoföre saati sorun ve kapıyı kapatıpYürümeye devam edin.
* en sevdiğiniz şarkıyı, yanlışBildiğiniz bölümlerine aldırmadan,Avaz avaza bağırarak söyleyin.
* film çıkışında bir sonraki matineyeGireceklerin duyacağı şekilde filminSonunu söyleyin. * süper markette market arabasınıAğzına kadar doldurup, arabayı çaktırmadanBir köşede bırakarak hiçbir şey almadanDışarıya çıkın.
* atlıkarıncada altılı ganyan kuponuDoldurun.
* piknikte çizgili pijama giyip futbolOynayın.
* henüz okumadığınız günlük gazeteninÜzerinde ayakkabı boyayın
* otobüste bir çocuğa yer verin.
* aynı filme 12 kere gidin.
* her gün yürüdüğünüz yoldan eve dönerkenYolun yarısında eve kaç adım kaldığınıTahmin etmeye çalışın. sonra daAdımlarınızı saymaya başlayın.
* en sevmediğiniz yemekten 3 tabak yiyin.
* pizzacıda lahmacun isteyin.
* mısır yiyin, incir yiyin, üstüneSoğuk su için, taşa oturun. sonra daOtobüsle şehirlerarası yolculuğa çıkın.
* beyin fırtınası yapın.
* derbi maçında rakip takım taraftarlarıArasında çaktırmadan maç seyredin.
* aşağıya doğru inen yürüyen merdivendenYukarıya mehter yürüyüşüyle çıkmaya çalışın. * yolda yürürken "pardon, saatiniz varMı?" diye sorana "var" diye cevap veripYürümeye devam edin.
* sıcak çayı parmağınızla karıştırmaya çalışın
Çılgınlıksa çılgınlık olsun varsın.Deneyin Sonucu Görün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sonrada yumruğu yiyin:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?