- Konu Sahibi ogretmenimki
-
omega 3 yağı ciltten emiliyorsa, derinin alt tabakalarına kadar geçebiliyorsa mantıklı, ama geçmiyorsa o zaman alakası yok...
Ayyy o çiller gençliğimin kabusu gibiydi bi ara depresyon sebebimdi çirkin olduğumu düşündürürdü
Değil balık dinozor sür deseler bulurdum herhalde o derecedeydı
Balık hiç duymadım ama:44:
Suan çok azlar ama hiçç güneşe çıkmıyorum 50 faktör krem kullanıyorum
Omega 3 almak daha mantıklı değil mi balık sürmek yerine iyi geliyorsa eğer
Denemek lazım aslında
Yillar once bana bir komsumuz, akrabasininda cilleri oldugunu koyden dereden alabaligi alip canli olarak yuzune surdugunde cillerinin gittigini soylemisti.
Tabi ozaman bana cok sacma gelmisti ama aklimin bir kosesinde de hep vardi.
Sonra tvde ibrahim saracogllunun cil icin kurunu dinledim ve keten tohumu yagini tavsiye etti ve baliktan bilmem kac kat daha fazla omega-3 icerdigini soyledi.
Kisacasi benim aklima tekrar takildi olabilir mi? Yada cok mu sacma
Goren bilen duyan var midir? Bu arada o komsumuz kastamonuluydu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende belki kastamonuda yaygındır belki deye düşünüp yazmıştım o ayrıntıyı ama değilmiş demekkiKastamonuluyum hic boyle bir sey duymadim gormedim bilmiyorum:) :) üstüne üstlük epey de çilim var yani:)
aslında bende memnunum ama çilsiz nasıl olurum diye düşünmüyor da değilim :) omega sanırım lekeler için etkili bir şey. bi diyorum çok saçma yapma bir diyorum yap gitsin işe yaramazsa kimseye söylemezsin.Balik hakkinda bir bilgim yok fakat ciller icin annem bi krem almisti.
Ben cillerimden memnun oldugum icin istemedim ama merak baska sey :)) yaz gelmeden denemek icin kullanmistim hakkaten ise yariyordu hem gunes korumasi sagliyordu hem de var olan cillerimi gecirmisti. Fakat kremi birakinca tekrar geri geliyor tabi ki.
Az once sizin icin anneme sordum kremi hatirlamiyor fakat yurtdisindan getirtmis inceledigi kadariyla bitkisel dogal birseymis ama iceriginde omega da varmis.
aslında aile büyüklerinize falan bir sorsanız belki onlar biliyordur.Ben rizeliyim bizim burda dereler de bol alabalik var baliklarin en faydalisiymis. Ama hic boyle bisey duymamistim
konu hakkında pek bir bilgim yok.
ama siz söyleyince bende merakıma biraz bakındım sitelere..
http://bitkilerle.blogcu.com/cilt-icin-alabalik-tonigi/9990260
belki işinize yarar
Çocukluğumdan beri hep çilli birisiydim her yolu denedim geçsinler diye allahtan şimdi azaldı eskisi kadar yok ama alabalığı hiç duymamıştım ilginç gerçekten ama çillerim eskisi kadar çok olsaydı eminim bunu da denerdim yüzüm deneme tahtasına dönmüştü o dönemler
bende belki kastamonuda yaygındır belki deye düşünüp yazmıştım o ayrıntıyı ama değilmiş demekki
aslında bende memnunum ama çilsiz nasıl olurum diye düşünmüyor da değilim :) omega sanırım lekeler için etkili bir şey. bi diyorum çok saçma yapma bir diyorum yap gitsin işe yaramazsa kimseye söylemezsin.
aslında aile büyüklerinize falan bir sorsanız belki onlar biliyordur.
buna çok şaşırdım işte her nekadar kaynatıyorsalarda demekki alabalık lekere iyi geliyo
bende denemek istiyorum aslında ama etkisizse çok saçma bir duruma düşşmüş olacağım. keşke o komşuyla irtibatım olsaydı hala o zamanlar saçma deyip geçmiştim ama git gide olabileceğine inanıyorum
Ben hic begenmemistim cilsiz ciplak gibi hissetmistim hatta her seyi merak edersen boyle olur diye kendime kizmistim :)
Bu arada ciftlik alabaligi disinda kirmizi benekli dere alabaligi yemisligim coktur fakat hic yuzumuze surmedik. Karadenizli ev hanimlarina sormak lazim baligi yikarken ellerindeki lekeler geciyor mu
Bende nenemden duymuştum .sarılık olan bir insan,canlı alabalgn gözlerine bakarsa hemen geçiyomuş.:)bilmyrum artk
bir alabalık türünün kırık üzerine konunca kırığı geçirdiğini bile duymuştum sanırım gerçekliği var ama türden türe değişiyor olabilir çil omega-3le geçse herkes balık yerdi herhalde yüzüne koyduğunda belki bi faydası olur denemelisin belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?