Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerÇiller için lazer yaptıranlar,lazer hakkında bilgisi olanlar??
Kızlarr aranızda lazer yaptıran varmı?Yaptırmak istiyorum bende ama bu konuda hakkında az bilgiye sahibim.Televizyonda bir programda duymuştum artık rahatlıkla yaz aylarındada lazer yaptırılıyomuş ki ben zaten planımı yaptım eğer lazer yaptırırsam bol bol güneş kremi+ilk 1 hafta kadar eve kapanırım birde bu lazerin çok cesidi var nasıl yapılıyor en iyi secenek hangisi bilmek lazım.yer olarak aklımda medical park hastanesi var hem yakın hemde iyi bir hastane gibi geldi sizin oneriniz varmı??
yokmu hiç lazer yaptıran yada olumlu olumsuz seyler duyan :44:internetteki yorumları okuyorum acayip kararsız kaldım ama büyük ihtimalle yaptıracağım.nereye ve hangi lazeri yaptıracağıma karar veremedim :18:
yokmu hiç lazer yaptıran yada olumlu olumsuz seyler duyan :44:internetteki yorumları okuyorum acayip kararsız kaldım ama büyük ihtimalle yaptıracağım.nereye ve hangi lazeri yaptıracağıma karar veremedim :18:
ben yaptırdım, buğday tenliyim, bir kaç çilim vardı doğum sonrası kalan, fraksiyonel lazerle 8 seans yaptılar, sonuç berbat, çünkü o çiller bildiğin lekeye dönüştü, araştırmalarımı geç yapmıştım, başım yandıktan sonra.Bu tedavi asyalı kadınlarda çok başarılı değilmiş, bizde yani.Çillerim oldu kahverengi lekeler elmacık kemiklerimin üstünde, sakın yaptırma sakın arkadaşım , eski halime dönmek için neler vermezdim.Yüksek başarı var gibi anlatılıyor, şöyle anlatayım okuduğum çalışmayı %50 hastada sadece %30 açılma, kalan % 30 hastada hiç açılma yok lekede, %20 hasta ise tedaviden sonra çok daha kötü olmuş.Yni sen o şanslı %50 olsan dahi %30 luk bir açılma yapacak, hiç bi şey yani.
Konuyu acali baya olmus ama gelismeleri yazayim dedim.. bugun gidip ilk seans lazer yaptirdim. Kizariklik agri yanma hic bisey yok kadin zaten solemisti agri olmaz sadece hafif kizarir diye..suanlik iyi bi kac gune koyulasip azalicakmis birde krem verdi her gece kullanmak icini insallah hayirli sonuclanirr
Evet lazeri yaptirisimin 2.gunu hic bi degisiklik farketmedim ben ( birde doktor expigment ve azelderm vermis bana her gece kullanmam icin receteye yeni baktimda... Ya zaten onlar basli basina leke acici urunler daha oncede expigmenti kullandim ise yarama derecesi cok az.digeride onun gibi bi krem saniyorum ikisini karistirip surmek ne kadar faydali olabilirki...simdi dusunuyorumda kadin sirf para alabilmek icin lazer gibi bisey yapti bu kremlerse biraz olsun rengini acip kendi lazeri gibimi gosterecek( hastaneye felan gitmedim orda sadece q switch lazermi ne yapiyolar diye bu klinige giderekte pek akillik yapmamisim sanirim.
Bugun kadini arayip konusucam.pazar felan ama olsun..yani seansi basina 150 al 6 7 seans gel de yaklasik 1000 civari para al benden,toplami 10tl eden 2 krem sayesinde lazer yaptigini idda et.yazik degilmi ama.. Bu dusumce aklima yatti valla yoksa neden 2 tane guclu kremi versinki...
Evett bayadir yazmiyorum yazayim dedim... Lazeri gecen hafta 5.seasina gittim ve gecen haftalarda umu doluyken simdi aynaya baktigimda azalmanin okadar az oldugunu gordumki hayal kirikligi baya yuksek suan :)) napsam bilmiyorum arik kremmi kullansam baska lazermi arastirsam bilmedim.yaptiricaklar varsa benim gibi cok cile sahipseler emin olduklainda gitsinler lutfenn..benim en fazla yuzde 30luk azalma olmustur oda psikolojik:)) hic bir etkisi yok diyebilirim rahatlikla.2 haftada bir gidiyordum ve kadin her geldigimde evet baya degisim var diyodu bende hemen inanmalar felan..ay depresyona girdim resmen ben asiri dercede takiyorum ve kurtulmadan durmam size tavsiyem kesin olarak bildiginiz lazere gidin..