• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller çiller için saraçoğlundan

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ogretmenimki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
316
108
133
34
İstanbul
en sonunda ibrahim saraçoğlu çil için kürünü açıkladı. seneler öncesinde sormuşrum amaçiller üzerinde çalıştığını yazmıştı. geçenlerde a haberdeki programda açıkladı inşallah yarın yada öbü rgün başlayacağım. tarifide şöyle

malzemeler.
yarım avakado
1 yemek kaşığı keten tohumu yağı ( ama dikkat edilmesi gereken soğuk pres olaccak. yani tohumların kavrulmamış bir şekilde yağı alınması lazım aktara sorarsak yardımcı olur sanırım.)

uygulanışı
yarım avkado çatalla ezilip için keten thumu yağı eklenip karıştırılır ağzı kapalı şekilde 15 dakika dinlendirilir. yatmadan önce yüzümüze sürüp yarım saat sonra ılık suyla yıkanır.

bir gün yapılıp bir gün yapılmayacak.

inşallah faydalı olur.

en sonunda ibrahim saraçoğlu çil için kürünü açıkladı. seneler öncesinde sormuşrum amaçiller üzerinde çalıştığını yazmıştı. geçenlerde a haberdeki programda açıkladı inşallah yarın yada öbü rgün başlayacağım. tarifide şöyle

malzemeler.
yarım avakado
1 yemek kaşığı keten tohumu yağı ( ama dikkat edilmesi gereken soğuk pres olaccak. yani tohumların kavrulmamış bir şekilde yağı alınması lazım aktara sorarsak yardımcı olur sanırım.)

uygulanışı
yarım avkado çatalla ezilip için keten thumu yağı eklenip karıştırılır ağzı kapalı şekilde 15 dakika dinlendirilir. yatmadan önce yüzümüze sürüp yarım saat sonra ılık suyla yıkanır.

bir gün yapılıp bir gün yapılmayacak.

inşallah faydalı olur.

sen denedin mi canım yada deneyen bi tanıdığın oldumu?

ben çevremdeki bütün marketlere baktım ama avakado bulamadım. artık ramazandan sonra çevre ilçelere bakacağım. ama keten tohumu yağını aldım her aktarda bulunuyor.

evet avakado bulmak zor olur gibime geldi benimde..
benimde çillerim var bulabilirsem deneyeceğim..

Kizlar bu sadece disardan destekle olabilcek bisey degil. Gunes lekeleri icin olabilir cnku sonradan olan bisey ama ciller kisinin melanin salgisiyla alakali oldugu kisin kesin tamamen gderecgni sanmiyrm. Rengini acip hafifletebilir ama yok etmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X