• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Cilt Bakım Rutinim ;)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.847
82.337
798
Her zımbırtı ya konu açtığım gibi bunada açmasam olmazdı :KK53:
Son zamanlarda cildimi hiç beğenmiyorum :olamaz:

Özellikle burnumdaki kendi Cumhuriyetini kurmuş bağımsızlıklarını ilan etmeye ramak kalmış siyah noktalarım :KK42:
Düzensiz uykudan kaynaklı boşalmış göz altlarım,
Hunharca abur cubur yememden mütevellit oluşmuş çene ve anlımdaki sivilcelerim:cry:
Bugün bir selfie çektim vay canına feraceli nolmuş sana böyle didim:KK35: yaşlı yorgun ve bakımsız buldum kendimi:KK43:
Aşırı stresli gergin zamanlarımda olmamda hepsine tuz biber oldu sanırım

Artık düzenli sabah akşam cilt bakımlarım olacak yeni ürünler alacağım burada onlarıda paylaşıcam:KK73: ürün inceleme şeysi yapcaz:-)
Sonracıma abur cubura no spora yes:KK31: diciz ve kendimizi daha daha çok sevip :KK37: kendimize daha daha çok zaman ayrıcaz Hoppa

Haydi bre bismillah:KK6:

Şimcik akşam cilt bakımımla startı verdik :KK53:

Duştan sonra biraz rahatlamışmış açılmış gözeneklerimi lifledim
Gül suyu ile cildimi sildim
Dudaklarıma bal maskesi yaptım :rapci:

hayırlı olsun konunuz, patates maskesini kesinlikle denemelisiniz patatesi rendenin ince tarafıyla rendeleyin, hafif suyunu sıkıp yüzünüze sürün o kuruyunca kalan posasını yarım saat yüzünüzde bekletin ve yıkayın

hayırlı olsun konunuz, patates maskesini kesinlikle denemelisiniz patatesi rendenin ince tarafıyla rendeleyin, hafif suyunu sıkıp yüzünüze sürün o kuruyunca kalan posasını yarım saat yüzünüzde bekletin ve yıkayın
Süper demicem teşekkürler

Back
X