cilt bakım rutini ile ilgili merve özkaynak isimli vlogger ı takip etmeni tavsiye ederim. youtube da videosu var cilt bakım rutini diye. ürün de öneriyor. benim şahsi tavsiyem garnier in yüz yıkama jeli yeşil çaylı olan mükemmel derinlemesine temizliyor. nemlendirici olarak da ben clinique kullanıyorum. cilt tipine uygun olanını alırsan çok faydalı olacaktır. biraz pahalı olmakla birlikte este lauder in göz çevresi serumunu kullanıyorum geceleri. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim
garnierin yeşil çaylısı karma ciltler için . ama tüm cilt tipleri için jeli var. 12 lira civarı fiyatı çok uygun ve mükemmel bir temizleme jeli.
nemlendirici olarak gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün var ama türkiyeden çekileceklerini duydum bi bak istersen varsa fazlaca al :) stoklamak lazım.. püre beauty diye bir marka watsonsda satılıyor 25 lira nemlendiricisi ama jel kıvamında, cilt tarafından anında emiliyor. birçok alternatifi var ama benim söylediğim yeşil renk top şeklinde olan. umarım bulabilirsin.
göz çevresi serumu este lauderde 180 TL civarında biraz pahalı maalesef
link açılmıyorMerhaba, temizleme ve nemlendirme konusunda bi marka öneremem cunku benim cilt tipim farkli. Ama gözenekler icin yuz temizleme fircasini onerebilirim. Gunde 2 defa temizleme jeliyle ve tonikle temizlememe ragmen gozeneklerim baya belliydi. Haftada 2 kere dustan sonra biraz temizleme jeliyle beraber yuzumu bu fircayla temizliyorum ve cok sukur yuzumdeki gozenekler artik burnumun dibine gelene kadar fazla gozukmuyor
Benim kullandigimi gostermek icin resim eklemeyi deniyecem. Acemiyim o konuda olur ins
http://i.hizliresim.com/1yWM4j.jpg
link açılmıyorhangi marka sizin kullandığınız? clinique sonic var bildiğim ama 400 lira
Missha super aqua pore correcting yüz temizleme jelini kullanıyorum ben. Gözeneklerime faydası oldu.
Bunun dışında da yine missha'nın Time Revolution White Cure Radiance Toner (tonik), Time Revolution White Cure Super Radiance Lotion(losyon),time Revolution White Cure Science Blanc Spot Eraser(cilt tonu düzenleyici krem), Time Revolution Immortal Youth Cream (nemlendirici krem) kullanıyorum.
Ben de 27 yaşımdayım, gözenek problemim vardı. Çok iyi geldi cildime.
Tüm bunların dışında da ayda 1 yada 3 haftada 1 cilt bakımına gidip komedon temizliği ve cilt maskeleri yaptırıyorum. Çok pahalı bir şey değilmiş. Pahalı sandığım için uzak durmuştum bu yaşıma kadar. 50 lira çıktı pek memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?