Lekeler, Çiller Cilt Bakımı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Xxx xxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
19
0
36
34
Dün özel bir klinikte cilt bakımı yaptırdım cildimde buyuk problem yok sadece alnimda siyah nokta ve yag bezesi yani putur putur duran komedonlar vardi dermatolog oldugundan tereddut etmeden yaptirmak istedim fakat sonra sıktıgı her siyah nokta ve komedon kirmizi iz birakti ve cok kotu gorubuyoe benim gibi olan var mi kac gunde izleriniz gecti yada bunlarin gecmesi icin cildinize nelrr uyguladiniz lutfen yardim edin cok kotu gorunuyor aynaya bakamiyorum sinirden

Benim de sorunlu olmayan bir cildim var genelde cilt bakımını hep evde yaparım ancak bir gün esti özel ve bilindik bir klinikte cilt bakımı yaptırdım.

Hay yaptırmaz olaydım. 3-5 siyah noktayı kökünden çıkarıcam diye abandı da abandı kız. Sonunda kıpkırmızı bir ciltle 7-8 gün dolaştım ki beni gören karşı komşumuz bile senin cildine ne olmuş dedi :/

Ben çok açık tenliyim belki o yüzden çabuk geçmedi kızarıklar bilemiyorum ama bu süreçte yüzüme saf aleo vera jel ve bepanthen sürdüm.. illa ki yardımcı olmuştur diye düşünüyorum çünkü o kırmızılıklar normal şartlarda geçecek gibi değildi..

bende madecasol suruyorum bepantenmi sürsem kabuk tutatcak gıbı oldu yuzum özellikle alnım 8 gunde tamamen geçtimi peki

bende madecasol suruyorum bepantenmi sürsem kabuk tutatcak gıbı oldu yuzum özellikle alnım 8 gunde tamamen geçtimi peki
Evet tamamen geçti.. zaten kızarıklık 4 gün sonunda azalmıştı ciddi oranda ama ilk günler fecahattı yani çok korkmuştum. O yüzden anlıyorum sizi.

Bi kaç gün sıkın dişinizi. Muhtemelen geçer. Geçmezse de muhakkak bir cildiyeciye gözükün.

yuzumun bır kısmını koyacagım bir bakarmısınız lutfen ıyıce korktum cunku sımdı

Arkadaşlar cilt bakımı yapan merkezlere lütfen güvenmeyin. Bende gittim bir zamanlar cildim düzeleceğine kıpkırmızı bir hal aldı. Hem param gitti hem de çok kötü oldu cildim. Evde yapılabilecek doğal maskeleri bulup uygulayın, düzenli yaparsanız etkisini görürsünüz. Eğer gerçekten cildinizle ilgili ciddi bir probleminiz varsa (benim gibi) dermatoloğa gidin ve tedavi olun. Ama lütfen cilt bakım merkezlerine gitmeyin ve güvenmeyin. Tecrübe konuşuyor... Siyah noktalar içinse Loreal Paris'in siyah nokta karşıtı maskesini (mavi olanı) önerebilirim...

Dermatolog olsa bile güvenmeyin. Benimki de öyleydi kıpkırmızı suratla gezdim. Doktoran git ilaç kullan doğal kremler kullan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…