Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar cildim geçmek bilmedi bi türlü tetradox la cylondxl jel kullandım ama iz kaldı yumurtaliklarda kısım de yok ama geçmedi nasıl geçer ne oneriyorsunuz
Merhaba,
Kullandıklarınızı bende kullandım.Tam etkisini görüyordum ki Klindamisin'e alerjim olduğunu farkettim.
Farklı bir doktora gittim.Monodoks Antibiyotik verdi 4 kutu.Günde 1 tane ondan kullanmamı ve Benzamycin kremi verdi aksamları sürmem için.Ancak yine de tam etkiyi göremedim.Cilt tipimden olabilir.Dozundan olabilir bilemiyorum.
Geçenlerde Kantaron yağını duydum.Yıllardır ananelerimizin evinde olan bir yağdır bu.aktardan kantaron bitkisi çiçeği neyse artık onu alıp 40 gün zeytinyağıyla güneşte bekletirler.Kantaronun faydalarını biraz araştırdım ve 4-5 gündür sürüyorum.Cildimdeki sivilceler söndü ve kurumaya başladı.Bebeksi bir tene sahibim o yumuşaklık var yani.Ve yağlı olan cildim normale döndü diyebilirim.Siyah noktalarıma da iyi geldi.Kullanmaya devam edeceğim.Kantoron'u araştırmanızı öneririm.Hatta bir kişinin yorumunu okudum.Ayağı ağrıdığı için sürmüş ve tüğlerinin döküldüğünü farketmiş.Şuan ona cesaret edemem.Lazer yaptırıyorum.ama denemek lazım :) Ddonatellamusova