Cilt Bakımına Gitmek ?

Novus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
126
31
18
34
Merhaba,

Bir konu açmıştım nemlendiriciyle ilgili ona cevap gelmedi. Merak ettiğim ekstra bir şey daha var onu sormak istedim. 2 senedir burnumda ve yanaklarıma doğru gözeneklerim açıldı ve nokta nokta duruyor. Tam olarak siyah nokta değil ama öyle de diyebiliriz. Cilt doktoruna gittiğimde bakım yapalım demişti, ama bakımı orada çalışan bir kız yapacaktı.Ben de yüzümü sıktırmak istemediğim için vazgeçmiştim. Ayda bir yaptırsam nasıl olur sizce?
Giden var mı? Gerekli bir şey mi? Gidip ordan kıpkırmızı suratla çıkmak istemiyorum ama bakımlar da önemli evde maske yapan biri de değilim sadece cildimi temiz tutarım. Fiyatına 150 demişti tabi şimdi daha da artmıştır. Geçen sene fiyatıydı bu.
Siz ne düşünüyorsunuz? Düzenli cilt bakımı yaptırıp gözeneklerinden kurtulan var mı?

bende gidiyordum bi dönem, ama güvenilir birine gitmen gerekiyor birde bi süre sonra cildin buna alışıyor ve 2 ayda bir gitmek zorunda kalıyosun bıraktığında da baya bi kötü oluyor maalesef

bende gidiyordum bi dönem, ama güvenilir birine gitmen gerekiyor birde bi süre sonra cildin buna alışıyor ve 2 ayda bir gitmek zorunda kalıyosun bıraktığında da baya bi kötü oluyor maalesef
Ne gibi yani özellikle gözenekler açısından mı? Çok mu çabuk siyah nokta oluyor?
Siz doktora mı gitmiştiniz yoksa güzellik merkezine mi? Ne çok soru sordum ya :) Teşekkür ederim bu arada cevabınız için.

rica ederim. ben uzman dermatolog tercih etmiştim çokta memnundum ama cildimin bir süre sonra alıştığını gözeneklerden ve siyah noktaların belirgin oluşundan anladım en son geçen sene bu zamanlarda gitmiştim sebamed köpük ve imex kullanıyorum şuan pekte ihtiyacım kalmadı bir süre sonra alışıyor cilt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…