Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Watsons da satılıyor K-beauty diye adlandırdıkları bir bölümde. Ben de son zamanlarda kullanmaya basladim egzamalı bir cildim var suanlik ne eksisini ne artisini göremedim.
Watsons da satılıyor K-beauty diye adlandırdıkları bir bölümde. Ben de son zamanlarda kullanmaya basladim egzamalı bir cildim var suanlik ne eksisini ne artisini göremedim.
Watsonstan aldiklarimdan pure beautynin CC kremini, pure beauty geoaqua nemlendieici kremini kullandım. Şuan markasını hatırlamadığım bir coconutli yüz temizleme jeli ve coconut toniği kullanıyorum yine Kore markası. Bir de nemlendirici olarak pudding cream diye bir krem kullaniyorum. Daha önce de etude house bb kremini ve güneş kremini kullanmıştım. Önceden heveslenmis tonymoly nin domates kremini ve gece maskesini almıştım ama iki kere anca kullanmışimdir. Çok istikrarlı değilim bu konularda. Ama bu söylediğim son iki kremin iyi olduğunu duymustum.
Sultanahmet Meydanında bir sürü Koreli görebilisin çoğunun cildi resmen sivilce tarlası ve aşırı yağlı yani öyle bebek gibi ciltleri yok tv dekiler bintane filtreden geciyor