cilt deki kizariklik ve kılcal damar catlamasi tedavisine gidiorummmmmm duyrulur!!

nemesis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
55
0
46
Ankara
merhaba kizlar;
yarin sa 3 itibariyle lazerle tedavi olmaya gidiorum ciltteki kilcal damarlar icin
burda korkunc senoryolar turlu ihtimallerden sora drlarla görüstüm arastirdim
ve sonunda bi cesaretle gitmeye karar verdim. ama ben her asamasinda buraya
yazacağim ki benim gibi kararsiz ,gec kalmayin:( benim kabuslarimi baskalari görmesin
die yazacagim ibreti alem icin , simdi dualarninizi bekliorum ...
garanti verildi fakat nede olsa yüz insan hassas oluo bi yerde nese gidiorum
gelismeleri tek tek yazicam ve Allahin izniyle kilcal damar catlamasi kizariklik vs
top yekün kurtulp gelicem insallah haber etcem dua eksik etmeyin hepimiz adina gidiom :34:
:72:

senin adına sevindim canım inş. kurtulursun,bendede aynı durumlar mevcut, yüzümdeki kızarıklıklar geçmiyor,cildim çok hassas beyaz tenli olduğum için resmen kırmızı yüzlü oluyorum kızarıklar,ayrıca kılcal damarlarımda var, uzmana gidicem yüzümdeki yara iyleşince görüştüm zaten önce kızarıklığı tedavi edicek eğer tedavi edilmezse ilerde bu kızarıklık lekeye döner dedi çok korktum. inş. sende istediğin sonuca ulaşırsın..

Selam benim yüzümde kılcal damar çatlaması var, lazer tedavisi görüyorum. 2 seans bitti, kızarıklık azaldı
şimdi memnunum, 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrol için eğer 3. Seans gerektirirse yaptıracam.
Maliyeti 1. Seans 424 tl.
2. Seans ücret almadılar.

merhaba kizlar;
yarin sa 3 itibariyle lazerle tedavi olmaya gidiorum ciltteki kilcal damarlar icin
yazacağim ki benim gibi kararsiz ,gec kalmayin:( benim kabuslarimi baskalari görmesin
gelismeleri tek tek yazicam ve Allahin izniyle kilcal damar catlamasi kizariklik vs
top yekün kurtulp gelicem insallah haber etcem dua eksik etmeyin hepimiz adina gidiom :34:
:72:

nemesis lazer yaptırmıssın sanırım acaba yüzende leke kaldımı ve tamamen gectimi kılcal damarların..

nemesis lazer yaptırmıssın sanırım acaba yüzende leke kaldımı ve tamamen gectimi kılcal damarların..

valla arkadasim ne diyim bilmiorum , bildiğim bisiy varsa oda lazerin kişiye göre verdiği cvptir! simdi bu da nedemek diceksin
kişinin cilt yapisina göre lazer yapilcak sistem değisio ben nd yag lazer cesiti yaptirmistim mesela isik lazerde var bende ise yaradi o lazerle yakilan damarlar gitti leke meke yasamadim ha noldu bi sene geçmeden yaninda berisinde tekrar cikti. lazer yöntemimi değistircem ama yaz gelio bu kisa birakcam mecburen güneşten en ii gunes kremleriyle korunmama rağmen olmadi he belki baskasinda ise yarar daha verimli olur ben cok hassasim bana yetmedi teknik değistircem bakalim o olursa yine buraya yazarim ama bu is biraz cesaret deneme yanilma ii ellerde yapilirsa leke olmaz yüzünde kucuk bi bölgede deneyerek lazere ne cvp vercek bilir ona göre uygulatabilirsin bunu tavsiye ederim sana ki drlar nerdeyse hic ucret almadan bu iyligi sana yapabilirler ank isen sana drumu öneririm. :9:

Selam benim yüzümde kılcal damar çatlaması var, lazer tedavisi görüyorum. 2 seans bitti, kızarıklık azaldı
şimdi memnunum, 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrol için eğer 3. Seans gerektirirse yaptıracam.
Maliyeti 1. Seans 424 tl.
2. Seans ücret almadılar.

çok pahaliya yaptirmissin arkadasim umarim değmiştir ben 3 seans gittim bakimi vs bana 500 cvarinda maal oldu nerde yaptirdin sen hangi sehir ?:nazar:

merhaba kizlar;
yazacağim ki benim gibi kararsiz ,gec kalmayin:KK43: benim kabuslarimi baskalari görmesin
top yekün kurtulp gelicem insallah haber etcem dua eksik etmeyin hepimiz adina gidiom :KK34:
En Büyük TÜRKİYE
Nemesis simdi nasilsin son gelismeler neler?
Ben de 1 seans gittim. Doktor geriletiyor ama damarlarim ilerlemeye calisiyor. Ki ben dikkat ediyorum yedigime ictigime sogukta disari cikmiyorum sicak yikanmiyorum sac kurutma mak ne dikkat ediyorum yuzume sicak gelmesin vs.. Kilcal damar icin serum ve krem kullaniyorum.....
Ama onlar buna ragmen ilerlemeye calisiyor. 2. Seansim yapilacak bu ay. Ama okuduklarimi gorunce umudum olmuyor. Ben diger insanlar gibi beyaz gorunemicek miyim. Isikta kipkirmizi patlican gibi gorunuyorum moralim bozuluyor yazilanlari okudukca....

Back
X