cilt doktoruna gittim doktorun söyşediklerini gidemeyenler için paylaşıyorum

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
38
arkadaşlar ankaranın en iyi cildiyecilerinden birine gittim, bir sürü para verdim ama sayın profesör alanında bir numara bence ve değdi. Ben zor gittiğim için herkesle söylediklerini paylaşıyorum.

bakım ürünlerinden en iyisi eczanede satılan dermatolojica imiş. Diğer hepsi aynı ama o çok farklı imiş. Kendi de kullanıyormuş.

Cilde güneş kremini evde olduğumuzda da sürmemiz gerekiyormuş işte bilgisayar başında olduğumzda da, yani sadece dışarı çıkarken değil!!!

Su içme oranı cildin yaşını çok etkiliyormuş ve kırışıklıkları azaltmada su içmek kremlerden daha etkiliymiş,

Cilde gülmek kötü değil iyi gel,iyormuş, istediğin gibi gül yaşlanmazsın dedi, aksine gençleştitirr dedi.

Yaz kış evde olan tüm meyveler yüze sürülebilirmiş ve doğal maske olarak kullanılabilirmiş

Haftada bir gün kullandığımız kremi çok daha fazla sürüp yatarak cildi neme doyırmak lazımmış

Cilde en iyi gelen yıkanma aracı at kılı fırçasıymış

cildi temizleme için en iyi sıkışlaştıran tonik clinic miş. bana 2 numarayı önerdi.

inşallah işinize yarar

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ediyorum.Çok naziksiniz. Bu yorumunuzun üzerinden bir süre geçmiş doktorunuzun önerdiği ürünle ilgili deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?

güldüğümüz zaman yüz kaslarımız çalıştığı için iyi geliyor.
günde 20 kere u x diyerek de yüz kaslarımızı çalıştırabiliriz.

merhaba:)özel msjın 100 olmamış seninde ama olunca özelden bana gittiğin doktorun adresini ve adını birde muayene ücretini yazar mısın?hangi problemden ötürü gittiğini yazmamışsın ancak benim sorunum geçmeyen aksine her gün çıkan ergenlik sivilces igibi sivilcelerim!ankaradan 7 ay önce taşındım ama gene taşınıcam oraya inşallah, daha nemli bir yerde yaşıyorum 7 aydır ve yağlı olan cildim nemden dolayı daha çok yağlanıyor ve sivilcelerim çok daha fazla çıkmaya başladı,çok şükür yüzümde çok çok abartılcak kadar değil ama artık rahatsız ediyor beni yani kendimi çirkin hissetmeme sebep oluyor zaman zaman psikolojik olarak etkiliyor beni ve yıllardır kullanmadığım sivilce ilacı kalmadı, bi roactan kaldı onuda doktorlar sana gerek yok diye vermiyorlar ama bazen cildiyeye gittiğimde yüzümü 3 tane sivilce öyle bi basıyorki doktor sana kesin roactan başlayalım diyor bende iki hafta sonra gelsem bunlar geçer diyorum bir kere öyle yaptım aa evet geçmiş demişti, çok uzattım farkındayım kısaca, çok fazla olmayan ancak inatçı şekilde çıkmaya devam eden sivilceli ciltler için kesin çözümü var mı acaba bu doktorun ya nolur olsun kaç paraysa vericem yani maaşımı gömücem oraya

Son düzenleme:
yaa çok tatlısın bilgisayar başında 15 16 saat geçiren biri olarak yanaklarımda kızarıklıklar oluşuyordu demek ondanmış kadın biliyor yahu

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ediyorum.Çok naziksiniz. Bu yorumunuzun üzerinden bir süre geçmiş doktorunuzun önerdiği ürünle ilgili deneyimlerinizi öğrenebilir miyim?

Çok teşekkür ederim, o sizin inceliğiniz, üründen ben çok memnunum, cildim çok çok fark etti kullandığımdan beri, sabah kalktığımda özellikle çok canlı olduğunu hissediyorum, çok memnunum ama indirimli eczanelerden almak gerekiyor ve kampanya yapanlardan.

Çok teşekkür ederiz gerçekten çok düşüncelisiniz. Benim sivilce sorunum var, bazen aşırı derece de çıkıyor sonra biraznda duruyor, sonra tekrar çıkıyor vs vs
DERMALOGİCA bu kremi alacağım umarım sivilelere de iyi gelir.
Teşekkürler.

güldüğümüz zaman yüz kaslarımız çalıştığı için iyi geliyor.
günde 20 kere u x diyerek de yüz kaslarımızı çalıştırabiliriz.

evet sanırım kasları çalıştırmak çok önemli, katkın için teşekkürler

ben teşekkür ederim, umarım çok işe yarar ve memnun kalırsınız, bir de clinuque 2 numaralı toniği sivilcelere çoook iyi geliyor

size uzun yazmak istediğim için fırsat bulup yazamadım, isteyen kişiler olduğu için başka da buradan yazmak istedim, bir sorun olmaz inşallah, doktor güven hastanesinde Prof. Gül ERKİN ama mayıs sonuna kadar izinli şuanda. Ücret 350 tl, tetkikler filan sigortayla olabiliyor ama ciddi fark çıkabiliyor özel sağlık sigortasında bile. Kesinlikle çözüm bulur bence, herkes çok memnun ama doktordan randevu almak için erkenden aramak lazım, hatta bugünlerde arayıp alabilirisiniz ay sonu için randevu. Bir de ben de clinique'nin 2 numaralı toniği sivilcelerde çoook işe yaradı. Umarım bilgiler işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…