Bebek Beslenmesi cilt kurulugu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben kendim küçüklükten beri kullanıyorum çok alerjik cildim var. Görümcemin bebeğine doktor vermişti yüzünde kırmızı lekelef vardı o yüzden

Sipariş verdiğiniz kremin adını yazarsanız daha çok yardımcı olabilirim

teşekkür ederim işime yarayacak :)

Arkadaslar bebeginde cilt kurulugu olan varmi

Atopik deriler için mustelanında biodermanın da özel serileri var. Kızımda da kışın kuruluk oldu. Atopik seriye geçtik 2. yıkanmada kaşıntılar ve kuruluk yok oldu. Şampuan artı cilt bakım nemlendiricisi olarak eczaneden mustela stelatopia aldık. Nemlendiricisini cildi nemliyken uyguladım. Başka hiç bir şey kullanmamıza gerek kalmadı. Bir de süngerini daha sık yeniledim. Tavsiye ederim.

Arkadaşım ben dr. carob doğal kantaron yağlı krem ve pişik yağı kullanıyorum düzenli. En güzel yanı kimyasal katkısız olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…