Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için expigment ve acnelyse krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Handecelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
116
6
38
Merhaba arkadaşlar
Göbeğimde ağdanın bırakmış olduğu lekeler var ve bunun için expigment(%4) kremi alıp kullanmaya başladım.Yaklaşık 15 gün oldu.Etki göstermesi için 2 ay kullanılması gerekiyor.Almadan önce çok araştırdım.Genel olarak çoğu kişiden cildi soyduğunu duydum ama bende öyle bi durum olmadı.Acnelyse kreminde cildi soyduğunu okudum.Acnelyse kremi içinizde kullanıp memnun kalan varsa yorumlarını bekliyorum:)Lekeler için başka krem kullanıp memnun kalanlarda yorum bırakırlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Canım benim bıyık bölgemde sir ağdadan kaynaklı kararma vardı. Exprigment iyi geldi. Ama çok ince sürünce soyulma olmuyo. Kalın sürünce soyulma oluyo. Çünkü ben ilk zaman kalın sürdüm çok fena soyulmuştu.temizlendi ama tekrarladı. Sonra çok ince belli belirsiz sürmeye başladım hem temizledi hem soyulmadı. Tekrarlamasın diye hala kullanıyorum. Ve memnunum.diğeri hakkında bi bilgim yok canım malesef ama kullanmaya devam et bence:) temizliyo zamanla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim bıyık bölgemde sir ağdadan kaynaklı kararma vardı. Exprigment iyi geldi. Ama çok ince sürünce soyulma olmuyo. Kalın sürünce soyulma oluyo. Çünkü ben ilk zaman kalın sürdüm çok fena soyulmuştu.temizlendi ama tekrarladı. Sonra çok ince belli belirsiz sürmeye başladım hem temizledi hem soyulmadı. Tekrarlamasın diye hala kullanıyorum. Ve memnunum.diğeri hakkında bi bilgim yok canım malesef ama kullanmaya devam et bence:) temizliyo zamanla

Yapısı yoğun olduğu için çok fazla sürmüyorum ama çok az da sürmüyorum.Biraz sabırsızım hemen sonuç bekliyorum:)
Umarım banada iyi gelir.Teşekkür ederim yorumun için.

Birazcık daha sabret tabi yaz geldiği için sen de haklısın ama gerçekten herşey olumlu olcak sen hergün istisnasız kullan canım.umarım işe yarar:)

Ben iki yıl önce kullandım. Bir süre sonra canın çok yanmaya başlıyor. Kış döneminde kullandım cilt çok kuruyor ve kabuk kabuk dökülüyor. Ben çok uzun süre devam edemedim umarım size faydası olur.

Back
X