cilt lekeleri

hayalperestttt

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
318
Samsun
derdim cilt lekeleri.birkaç ay sonra evleneceğim ama cildimde hep lekeler var.geçici lekeler ama evlenince beni bu lekelerle görecek.vücut ölçülerime fiziğime güveniyorum.aslında daha önceden böyle şeyleri hiç kafaya da takmazdım.ama şimdi düğün yaklaştıkça stres oluyorum.burda paylaşınca geçmeyecek o lekeler ama ne biliyim dert oldu.erkekler takar mı böyle şeyleri.takarlar dimi

Oncelikle hayırlı olsun..canim inan bana takmazlar benim eski esim hiç Takmazdi bilakis cillerime bayilirdi yoksa bende çok kompleks liyim onun sayesinde yenmistim..bide başka şeylerde yenseydimm

arada sevgi aşk varsa çil leke falan insanın umurunda olmuyo inanki.
seven adam takılmaz böyle şeylere.

evlenince evde fondotenle dolaşılabiliniyor mu kiyüzümde değil ki vücudumda

Telas yapiyorum deyince ben dugun gunu icin telas yapiyorsun sandim. Lazerle tedavisi var diye duydum ama hic denemedim. Onun disinda salyangoz ozlu kremler var onlar da iyi geliyor diyorlar ama yine de lekenin tipine gore degisiyor.

Bence takmazlar yani her insanin vücudunda yzuunde vardır bir şeyler..

Ama kapaticim var minik ve etkili (essence concealer) aynada görmek istemediğim gecici lekelerim gecene kadar canimi sikmasinlar diye ustüne pit pit suruyorum tamamdir

Cildin için evlenmiyor ya bu adam seninle. Ben sedef hastasıyım, son 4-5 yıldır yoktu ama bu aralar azıttılar. Atak dönemi sanırım. Lezyonları görsen korkarsın. Eşim tek tek öper bazen onları. Senin müstakbel eşin de umursamaz çok düşünme bunları.

Ne lekesi merak ettim, doğum lekesi gibi mi?

Bir doktora gorunun derim bir kaç aya lekelerin görünümü kendiliğinden hafifler ama daha hizli ve yenileri olmamasi için bir şeyler verebilir.

Boylece kendinizi daha rahat hissedersiniz..

Nerede bu lekeler

Şimdiye kadar görmedi mi

Bir de dışardan görünmeyecek yerlerinde ise zaten o da lekene mekene bakamaz o esnada...

bursa hani çok konu açılıyor kılım tüyüm; evlenince adamlar görüyor vs.

Erkekler böyle şeyleri takmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…