Lekeler, Çiller cilt lekelerimden kurtuldum:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

meleklercenneti

Dualarımız yavrumuz için...
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
917
862
208
selam arkadaşlar,cildimde leke problemi vardı,acayip stres yapmıştım ama çok şükür kurtuldum,evde uygulanan tca kimyasal peeling ile cildim soyuldu adeta bebek gibi oldu çok mutluyum harika birşey:)

bu arada netten almıştım gg ve sp. sitelerinde,hala var mı bilmiyorum ama kesin vardır oradan temin edebilirsiniz

selam arkadaşlar,cildimde leke problemi vardı,acayip stres yapmıştım ama çok şükür kurtuldum,evde uygulanan tca kimyasal peeling ile cildim soyuldu adeta bebek gibi oldu çok mutluyum harika birşey:)

Slm Canim Bende sivilce lekeleri var ama girmiyor almanyada bulamam ama izine gelicem Allahin izniylen
Peki kremin adini banada söyliye bilmisin Bende kulanmak isterim ve kac ayda oluyor:)?

%100 lük müü?? Bir yanlışınız var %25-30 luk bile yakıp kavurur mümkün değil. İnsanlar yanlış bilgi edinmesin iyice öğrenip öyle tekrar yazın bence.

Evet %100 lük aldım. Aldığım kişi çok detaylı şekilde nasıl seyreltileceğini gösteren kılavuzlar gönderdi.İstediğim orana kolayca ayarladım.Hemde saf üründen ayarladığım için çok daha etkili oldu.Hiçbir sorun yaşamadım.Herhangi bir yanlış yok.

Slm Canim Bende sivilce lekeleri var ama girmiyor almanyada bulamam ama izine gelicem Allahin izniylen
Peki kremin adini banada söyliye bilmisin Bende kulanmak isterim ve kac ayda oluyor:)?

Ürün krem değil sıvı formda.Ürün adı L.Belle cosmetics. gg ve snlpzr stelerinde mevcur.4 seans gibi tertemiz oluyor cilt.Bu da 2-3 ay gibi sürer.

Peki nerde veya hani dükanda bula bilir bunu cnm ?

bende 3 yıldan fazladır kullanırım ilk % 15 ile başladım şimdi % 25 aldım onu uygulayacağım eylül ayı ile beraber tca vakti geldi sayılır :KK49:

ben skin renu diye bir marka alıyorum gayet memnunum. bizde diye bir alışveriş sitesinde satılıyor şişeside gayet fazla gidiyor.

Back
X