Cilt Bakımı Ürünleri Cilt maskesi tavsiyeleriniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ladyindream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
351
31
98
İzmir
Merhaba kızlar, iyi bir maske tavsiyesine ihtiyacım var.Cildim karma, renk dengesizlikleri var, gözeneklerim açık ve cildim pürüzlü yani sivilceye benzer kabarıklıklar var ve cildim sivilceye çok müsait.öncesinde dermokilin kil maskesini kullandım yalnızca günlük olarak cilde renk getirmesi dışında pek bir yararını görmedim.daha kalıcı faydası olan bir maskeye ihtiyacım var fiyatı da en fazla 30 olabilir bütceme göre kızlar..tavsiyelerinizi bekliyorum..

Gratis de satılan salyangoz özlü ve aloe vera lı maskeler var, tek kullanımlık, çok iyi geliyor ve güzellik merkezlerinde yapılan maskelerde bunlardan.

Merhabalar ben Parfümeri den perfecxx volkanik kil maske aldim fiyatida 15 tl 400ml hala bitmedi cildimi yumacacik yapti ve siyah noktalari tamamiyle temizledi cok memnunum ve ustunde % 100 natural yazmasi bana guven verdi

Merhaba, bende innova beuty maskı kullanıyorum. Bence ekonomik ve güzel. Deneyebilirsin. Detaylı bilgisi içinde sanatmoda. bogspot. com. tr arşivinde bulabilirsiniz. tıklayabilirsiniz :3:

Back
X