Cilt ncelmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Ben zamanında roaccutane kullandım. Ve doktorum ayrıca krem verdi sivilcelerimi soyması için. Ama araştırdım ve bu kremin kortizonlu olduğunu dolayısıyla cilt incelmesi meydana getirdiğini gördüm. Bilseydim hiç kullanmazdım. :gitme: Cildim şuan eskiye oranla inceldi. Göz altlarımdaki kılcal damarlar görünüyor. Cilt incelmesi orta yaştaki herkesin sorunu.. Kalınlaştırmak ve sağlamlaştırmak için ne yapabiliriz?
Araştırdığım kadarıyla oht peptide kremi %4lük kalınlık garanti ediyormuş.
Ayrıca Bioderma Sensibio H2 O 250 ml de bir dr tavsiye etmiş. Sizler ne diyorsunuz? Bunları kullanan ve cildini kalınlaştıran oldu mu? ne yapabiliriz :sinifsinif:

Canim ben oht peptide 3 kulandim ama hicbir degisiklik yada fayda gormedim kesinlikle tavsiye etmem!!.. ama ikinci yazdigin urun hakinda bilgim yok ..

Canim ben oht peptide 3 kulandim ama hicbir degisiklik yada fayda gormedim kesinlikle tavsiye etmem!!.. ama ikinci yazdigin urun hakinda bilgim yok ..

Hadi yaaa :sinifsinif:

kortizonlı merhemler hap ve iğneleri gibi vücuda çok hasar vermiyor ama malesef ciltte incelme yapıyormuş... Büyük sorun aslında acaba doğal maskeler varmıdır??

çözüm bulan var mı benim cildim de çok inceldi bi yerde oksitin krem demişler ancak işe yarıyor mu bilmiyorum. nar ve yaşilçay cildi kalınlaştırıyormuş.onun dışında ne işe yarar bi fikrim yok.neden böyle oldu anlamadım hipertroidinin etkisi olablir mi :/

Bende kimyasal peeling yaptirdim cilt hassaslasti ve inceldi. Cinki icerikli urunler kullanmak iyi geliyor diye duydum deneyen varmi?

avene cinko içerikli cicalfate kremini kullanmayan başladım yeni.sonuç alırsam yazarım ancak pek sanmıyorum :/ benimde eskiden sivilce problemim olmuştu pko yüzünden daha sonra diane 35 ve bitkisel peelinglerle tamamen geçti hiç iz filan kalmamıştı.tabi o kadar peeling cildimi inceltti.eskiden bu kadar değildi ama.bu ara daha da inceldi gene hormonlardan mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…