Lekeler, Çiller Cilt Rengini 1 Ton Açıcı Kür ( Yaklaşık 1 Hafta içinde)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Loreanne

La dame aux camelias
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
75
5
36
İzmir
Merhaba kızlar, bugün Melek'in programına çıkan güzellik uzmanı hanımın tarifini bir köşeye not almıştım sizle de paylaşıyorum fakat bu tarifi Buğday Tenli olan bir izleyici için önerdi buraya dikkatinizi çekerim.
Uygulama şöyle:
İstediğiniz miktarda beyaz kuru fasulyeyi normal suda haşlıyorsunuz, içine tuz limon vs. hiçbir şey katmadan saf suda haşlıyorsunuz.Ardından püre haline getirip buzdolabına haftalık kullanıma yetecek şekilde stokluyorsunuz ve her gün avucunuza bir parça alıp yüzünüze hafif hareketlerle yayarak bir nevi masaj uyguluyorsunuz. 1 haftanın ardında kesin sonuç garanti etti uzman vallahi ben uzmanın yalancısıyım :D :D
Umarım faydasını görürsünüz :3:

Son düzenleme:
bende seyrettim ama kaç dakika bekletileceğini söylemedi..yağ yakma-vücut sıkılaştırma kürü verecekti ona yetişemedim :26: sen seyredebildin mi .. bu arada bu kürü bende deneyeceğim .. :12:

Sanırım 3 ila 4 dakika bekletilmesi gerekiyor çünkü verdiği bütün kürleri 5 dk'dan fazla söylemedi :S
Maalesed o kürü bende kaçırdım ki aslında onun için oturup izlemiştim tam da ihtiyacım olan şeydi, bulursam eklerim buraya :))

Back
X