Cilt Bakımı Ürünleri cilt sorunum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

oceangirl21

:) :)
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
293
167
18
merhaba kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
benim yağlı bir cildim var ve cildim için nivea'nın (yağlı ciltler için) tonik ve yüz temizleme jelini almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı? varsa tavsiye eder misiniz?
fikirlerinizi öğrenmek isterim :)

Merhaba bir cildiyeye gozuksen önce daha iyi olmaz mı?

nivea yı geç.. neutrogena nın turuncu yüz yıkama jeli var ekstra salisilik içerikli onu al.. bir de toniğini al.. bir de dermokil kil maskesi 3 günde bir yapılacak..

merhaba kızlar ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
benim yağlı bir cildim var ve cildim için nivea'nın (yağlı ciltler için) tonik ve yüz temizleme jelini almayı düşünüyorum. aranızda kullanan var mı? varsa tavsiye eder misiniz?
fikirlerinizi öğrenmek isterim :)
No no. Nivea falan bulaşmayın. Aşırı kimyasal. Ben bioderma H2 o temizleme suyu ve sebium serisi jel tavsiye ederim. Reçete.com 'dan uygun fiyata bulabilirsiniz ve de hediye yolluyorlar cilt tipinize göre. Yağlanma sorununa çok iyi geliyor.

No no. Nivea falan bulaşmayın. Aşırı kimyasal. Ben bioderma H2 o temizleme suyu ve sebium serisi jel tavsiye ederim. Reçete.com 'dan uygun fiyata bulabilirsiniz ve de hediye yolluyorlar cilt tipinize göre. Yağlanma sorununa çok iyi geliyor.
öneriniz icin tesekkur ederim :)
umarim benim cildime de iyi gelir..

Gelecektir cünkü benim cildim en yağlı ve kirmizi sivilce lekesi bırakan cinsten sorunlu bir cilt tipidir. Gerçi su an başka bir ürün kullanıyorum sivilce lekelerim var diye. Ama yağlanma sorununa çözüm getiriyor.
en kisa zamanda alicam hemen :)
tekrar tesekkurler :)

Back
X