• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt temizleyicisi yardım :/

nijdewan

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
26
1
288
İstanbul
1) Vichy Normaderm Jeli - Yağlı Ciltlere Özel Temizleme Jeli
2) Bioderma Sebium Arındırıcı Foaming Gel
3) Avene Cleanance Gel Nettoyante Yağlı ve Akneli Ciltler için Temizleme Jeli

karmadan yağlıya dönük bi cildim var uzun zamandır hangi temizleyiciyi almam gerektiği hakkında düşünüyorum düşünüyorum :)
sizlere sormak istedim kızlar aranızda bu ürünlerden herhangi birini kullanıp memnun kalmayan var mı yada önereceğınız ürün ? bu arada nemlendirici olarak Vichy Normaderm Tri-Activ - Yağlı Ciltler için 3 Etkili Bakım Kremi almayı düşünüyorum

ben nemlendiricisini kullandım bu markanın ama pek faydası olmadıı :( yinede aklımda bulunsun
cevabın için teşekkür ederim :)

diadermine nin nemlendiricisi de temizleyicisi de pek beklentiyi karşılayacak ürünler değil. ikisini de kullanıyorum bi fark yok belirtmek istedim (gerçi benim cildim kuru)

biodermanın sensibio h2o sunu kullanıyorum göz için başarısız (benim gözümde en azından) fakat cilt için fena değil.
avene nin yıllar önce bir yüz temizleme jelini kullanmıştım çok başarılıydı, şimdi ona dayanarak göz makyaj temizleyicisini aldım market kozmetiklerinden tabii ki başarılı ama çok da mükemmel değil açıkçası ödediğim paranın hakkını verdiğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
1) Vichy Normaderm Jeli - Yağlı Ciltlere Özel Temizleme Jeli
2) Bioderma Sebium Arındırıcı Foaming Gel
3) Avene Cleanance Gel Nettoyante Yağlı ve Akneli Ciltler için Temizleme Jeli

karmadan yağlıya dönük bi cildim var uzun zamandır hangi temizleyiciyi almam gerektiği hakkında düşünüyorum düşünüyorum :)
sizlere sormak istedim kızlar aranızda bu ürünlerden herhangi birini kullanıp memnun kalmayan var mı yada önereceğınız ürün ? bu arada nemlendirici olarak Vichy Normaderm Tri-Activ - Yağlı Ciltler için 3 Etkili Bakım Kremi almayı düşünüyorum

Canım ben normaderm kullanıyorum şuan hali hazırda başlarda iyiydi memnundum ama şuan memnun diilim kükürtlü sabun ya da defne sabunu alıp onunla yıkamayı düşünüyorum.onu da sitedeki forumlardan okudum😬

ben biodermayi da avene i de kullandim kesinlikle avene, cildim karma yagli bioderma yuzumu resmen kazidi mahvoldu cildim.avene dönüş yaptim özetle

ben güzellik uzmenıyım ve merkezimde akne tedavisinde babor markası kullanıyorum ve düşünen varsa cilt bakımı konusundada yardımcı olabilirim.

Back
X