Cilt Bakımı Ürünleri Cilt tonunu düzgünleştircek,parlıklık verecek bir maske önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sorunsuzhayatistiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
10
0
16
Samsun
kızlar yüzüme şu ana kadar bişe uygulamadım yüze herşey sürülmez der annem ama cildim bakım istiyo bence.. şöyle cilt tonunu düzgünleştircek, parlıklık vercek bir maske
uygulamak istiyorum.. tam buldum diyorum deneyip de beğenmeyen yaptığına pişman olanlar çıkıo.. ne yapmalıyım.. yasım 20.. içeriği çok komplex olan kozmetik ürünleri de kullanmak istemiyorumm... :( ne yapmalıyımm??

Dermalogica'nın ürünleri çok kaliteli ve güzel canım, ama ona para veremem diyorsan..gül suyu en ideali :) İnternette de evde yapabileceğin doğal maske tarifleri var istersen onlardan dene..

kızlar yüzüme şu ana kadar bişe uygulamadım yüze herşey sürülmez der annem ama cildim bakım istiyo bence.. şöyle cilt tonunu düzgünleştircek, parlıklık vercek bir maske
uygulamak istiyorum.. tam buldum diyorum deneyip de beğenmeyen yaptığına pişman olanlar çıkıo.. ne yapmalıyım.. yasım 20.. içeriği çok komplex olan kozmetik ürünleri de kullanmak istemiyorumm... :( ne yapmalıyımm??

canim lush markasının maskelerini tavsiye ederim gercekten cok yararlı ve dogal umarim isine yarar :)

bepanthen merhemi gece sürmeni tavsiye ederim şiddetle.

Back
X