Ciltte Kırmızı Leke

ananimiyavliyimhayat

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
15
2
6
22
Kızlar merhaba yine bir hastalıkla mücadele ediyorum. 1 ay önce göbeğimde kırmızı bir leke çıktı kasinti acı yok. Bu lekeye evde travozol adlı kremi sürdüm geçti. Sonra başka yerlerden çıkmaya başladı görüntüsünü yükleyeceğim ciddiyeye gittim egzama dedi ama kasinti yok ve gittikçe yayılıyor daha önce vücudunda boyel bir şey çıkan var mı?
20250820_133236.webp
Screenshot_20250820_133203_Gallery.webp

Kızlar merhaba yine bir hastalıkla mücadele ediyorum. 1 ay önce göbeğimde kırmızı bir leke çıktı kasinti acı yok. Bu lekeye evde travozol adlı kremi sürdüm geçti. Sonra başka yerlerden çıkmaya başladı görüntüsünü yükleyeceğim ciddiyeye gittim egzama dedi ama kasinti yok ve gittikçe yayılıyor daha önce vücudunda boyel bir şey çıkan var mı?Eki Görüntüle 3635324 Eki Görüntüle 3635325
Mantar olabilir mi?bende de bunun gibi
Lekeler olmaya başlamıştı yıllar önce.rengi daha farklıydı sanki.Cildiyete gitiim doktor kremler duşta kullnacağım sabun jeller yazdı.Kullandım geçti.Siz de en yakın zamamda ci cildiye uzamanına görüşseniz daha iyi olur

Eğer egzamaysa duşta vücudunuzu (daha çok egzamalı yerleri ) ardıç katranı sabunuyla yıkayın. Ellerimde çıkan egzamayı ardıç katranı sabun kullanarak kontrol altına alıyorum

Back
X