Ben 3 yıldır sac,yüz ve vucut bakımımda neredeyse sadece zeytinyağı kullanıyorum diyebilirim ve yıllarca para döktüğüm onca kozmetik ürününün pişmanlığını yaşıyorum. öncelikle kullandığım yağdan bahsetmeliyim. bi aile dostum aracılığıyla hayatıma giren çok özel bi yağ bu.
hikayesi şu imiş: yuzyıllar önce 3 ilahi din için de kutsal sayılan kudus sehrinde bulunan zeytintepe (nette arastırabilirsiniz) den tek bi fide olarak alınıp yıllar içinde bi zeytinliğe dönüşen ağaçlardan elde edilen çok özel bi yağ. zeytinlik nesiller boyu aynı aile tarafından korunuyo ve bakılıomuş. bu ağaçlardan toplanan zeytinler tamamen geleneksel yöntemlerle fabrikasyon diil işlenip zeytinyağını elde ediliomuş. normal bi zeytinyağından bikaç kat daha yoğun ve kendine has bi kokusu yeşilimsi bi rengi ve kıvamı var.
Zeytinyağının faydalarını anlatmakla bitiremem herkes biliodur ama benim bu baslığı açmamdaki tek neden deneyimlerimi paylaşmaktır. ya size anlatamam kızlar bu yağla aşk yaşıorum resmen bi sürü arkadaşıma da vesile oldum ve zeytinyağını hayatlarının ortasına oturttum
bence herkesin bu nimetten faydalanması gerek bence. ilgisini çeken olursa bu konudaki bilgi ve deneyimlerimi paylaşırım